Cursuri Limba Franceza Brasov - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Franceza 2018-06-09T10:42:55+00:00

Cursuri Franceza

Rezerva-ti un loc
0755.899.734

Brasov are 324.000 de locuitori si este considerat inima Romaniei, este important centru economic, turistic,cultural si sportiv al tarii.

Municipiu si resedinta a judetului cu acelasi nume se afla la o distanta de 171 km de Bucuresti. In acest oras infloritor, in Brasov, exista, cu o vechime de 7 ani, Centrul Educational Unirea care vine in ajutorul tuturor elevilor, studentilor si acelor doritori de a invata lucruri noi, oferind cursuri si meditatii la limbile straine si la toate disciplinele scolare.

In cadrul Centrului Educational Unirea din Brasov se desfasoara si cursuri la limba franceza. De ce este folositor sa cunoastem limba franceza? Pentru ca limba franceza este considerata o limba internationala, nu numai ca este vorbita in zeci de tari, dar si pentru ca este una din limbile oficiale folosite in mediul de afaceri si diferite organizatii mondiale. Fie ca o invatam pentru a excela in cariera, fie pentru satisfactia personala sau diverse alte necesitati sociale, este la indemana oricui sa apeleze la cursurile de limba franceza care au ca scop invatarea rapida si corecta, sub indrumarea profesorilor  nostri. Profesorii de limba franceza au studii superioare de specialitate, multa experienta pedagogica, entuziasm si dorinta de a transmite si altora intr-un mod cat mai placut si eficient informatiile pe care le detin.

Cursurile se desfasoara in grupe de 4-10 persoane, ceea ce va conduce la competivitate, solidaritate si ocazia de a dezvolta dialoguri si de a folosii limba franceza cu persoane de acelasi nivel.

Curs Franceză Individual, Orice Nivel
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore/ședință
Modul: Orice modul
Nivel: Începător, Intermediar, Avansat
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore/ședință
Orice modul
Începător, Intermediar, Avansat
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0755.899.734