Cursuri Italiana - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Italiana 2018-09-19T15:18:09+00:00

Cursuri Limba Italiana Brasov

CU O LIMBA NOUA INVATATA
O OPORTUNITATE NOUA SE IVESTE

Cursul se desfasoara in grup, timp de 2 ore, fiecare tip de curs are un orar prestabilit.

Curs de grup

Cursurile noastre de limbi straine integreaza toate competentele de limba in functie de fiecare nivel in parte.Centrul Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limbi straine, de la Nivel Incepator pana la Nivel Avansat, fiind structurate in functie de aspiratiile si cererile dumneavoastra.

BENEFICIEZI DE 15% LA ORICE TIP DE CURS DACA TE INSCRII CHIAR ACUM

Ce trebuie sa stii

Cursuri AUTORIZATE de Ministerul Muncii
Cursuri AUTORIZATE de Ministreul Educatiei
Plata în Rate
Nu ești mulțumit, îți primești banii ÎNAPOI!
Suportul de curs este Gratuit
Testarea Nivelului Gratuită
Cursuri Intensive

In orasul Brasov s-a dezvoltat Centrul Educational Unirea, un centru cu traditie si vechime de peste 7 ani, unde elevii, studentii si toti doritorii pot lua parte la meditatii si cursuri care se desfasoara la toate disciplinele scolare si la toate limbile straine. Municipiul Brasov reprezinta unul dintre cele mai importante, puternice si înfloritoare orase din zona.  De aceea, locuitorii orasului Brasov merita sa aiba un centru unde sa isi imbogateasca cunostintele, sa isi clarifice neintelegerile si sa obtina performanta intelectuala.

In cadrul Centrului Educational Unirea din Brasov se desfasoara cursuri de limba italiana atat pentru incepetori cat si pentru avansati. De asemenea,un alt motiv pentru care este la indemana oricui sa urmeze un astfel de curs, pe langa nivelurile diferite de studiu, este faptul ca aceste cursuri se desfasoara in mai multe intervaluri orare, facilitand programul participantilor.  Cursurile se desfasoara in grupe de 4-10 persoane, ceea ce va conduce la competivitate, solidaritate si ocazia de a dezvolta dialoguri si de a folosii limba italiana cu persoane de acelasi nivel.

Limba italiana face parte din familia limbilor romanice, grupa italo-romanica. Are peste 100 de milioane de vorbitori nativi. Este limba oficiala (sau co-oficiala) in Italia, Elvetia, San Marino, Vatican. Este una dintre limbile de comunicare internationala. Fiind o limba care este cautata in numeroase domenii de activitate precum cel al artei, al bucatariei, al muzici si pentru multe alte activitati sociale nu ne ramane decat sa aprofundam si sa invatam aceasta limba.

Curs Italiana A1 Începatori, Weekend -30% Reducere

CURSUL INCEPE

ZILE DE DESFASURARE

DURATA

NIVELUL SI MODULUL

19.01.2019

Sambata
ORELE: 13:00

21 ore- 3 ore/ ședința

Începători Modul 1

MANUAL GRATIS
PLATA IN RATE
CENTRU ACREDITAT
TESTARE GRATUITA

PRET MODUL

690 RON 490 RON

Curs Italiana A1 Începatori, Weekend -30% Reducere

CURSUL INCEPE

19.01.2019

ZILE DE DESFASURARE

Sambata
ORELE: 13:00

DURATA

21 ore- 3 ore/ ședința

NIVELUL SI MODULUL

Începători Modul 1

MANUAL GRATIS
PLATA IN RATE
CENTRU ACREDITAT
TESTARE GRATUITA

PRET MODUL

690 RON 490 RON