Cursuri Italiana - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Italiana 2018-06-09T10:43:12+00:00

Cursuri Italiana

Rezerva-ti un loc
0755.899.734

In orasul Brasov s-a dezvoltat Centrul Educational Unirea, un centru cu traditie si vechime de peste 7 ani, unde elevii, studentii si toti doritorii pot lua parte la meditatii si cursuri care se desfasoara la toate disciplinele scolare si la toate limbile straine. Municipiul Brasov reprezinta unul dintre cele mai importante, puternice si înfloritoare orase din zona.  De aceea, locuitorii orasului Brasov merita sa aiba un centru unde sa isi imbogateasca cunostintele, sa isi clarifice neintelegerile si sa obtina performanta intelectuala.

In cadrul Centrului Educational Unirea din Brasov se desfasoara cursuri de limba italiana atat pentru incepetori cat si pentru avansati. De asemenea,un alt motiv pentru care este la indemana oricui sa urmeze un astfel de curs, pe langa nivelurile diferite de studiu, este faptul ca aceste cursuri se desfasoara in mai multe intervaluri orare, facilitand programul participantilor.  Cursurile se desfasoara in grupe de 4-10 persoane, ceea ce va conduce la competivitate, solidaritate si ocazia de a dezvolta dialoguri si de a folosii limba italiana cu persoane de acelasi nivel.

Limba italiana face parte din familia limbilor romanice, grupa italo-romanica. Are peste 100 de milioane de vorbitori nativi. Este limba oficiala (sau co-oficiala) in Italia, Elvetia, San Marino, Vatican. Este una dintre limbile de comunicare internationala. Fiind o limba care este cautata in numeroase domenii de activitate precum cel al artei, al bucatariei, al muzici si pentru multe alte activitati sociale nu ne ramane decat sa aprofundam si sa invatam aceasta limba.

Curs Italiană Individual, Orice Nivel
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore/ședință
Modul: Orice modul
Nivel: Începător, Intermediar, Avansat
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore/ședință
Orice modul
Începător, Intermediar, Avansat
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0755.899.734