Cursuri Spaniola - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Spaniola 2018-06-09T10:49:46+00:00

Cursuri Spaniola

Rezerva-ti un loc
0755.899.734

Municipiul Brasov reprezinta unul dintre cele mai importante, puternice si înfloritoare orase din Romania.  Datorita pozitei geografice privilegiate si a infrastructurii sale de astazi, el permite dezvoltarea multor activitati economice, culturale si sportive.

In orasul Brasov s-a dezvoltat Centrul Educational Unirea, un centru cu traditie ce are o vechime de 7 ani, unde elevii, studentii si toti doritorii pot lua parte la meditatii si cursuri care se desfasoara la toate disciplinele scolare si la toate limbile straine. Astfel ca in cadrul centrului se desfasoara cursuri la limba spaniola pentru orice nivel de studiu si la mai multe interval orare, fiind astfel accesibile tuturor doritorilor.

Limba spaiola , numita si limba castiliana (castellano), este o limba romanica, din familia limbilor latine (italiana, portugheza, româna). Este una dintre cele sase limbi oficiale ale Organizatiei Natiunilor Unite.

Spaniola este pe locul doi ca cea mai vorbita limba în lume conform numarului vorbitorilor care o au ca limba materna, fiind precedata doar de chineza mandarina. Se plaseaza pe locul trei ca cea mai folosita limba (atât materna, cât si straina), fiind avansata de chineza mandarina si de engleza.

Spaniola ocupa, de asemenea, locul doi în topul celor mai studiate limbi din lume, dupa statisticile din anul 2000 fiind studiata in scolile si facultatile din 90 de tari.

Deoarece cunoasterea unei limbi straine este o noua fereastra deschisa catre lume, nu ne ramane decat sa invatam si sa ne bucuram de satisfactiile aduse de orice performanta intelectuala  pe care o realizam.

Curs Spaniolă Individual, Orice Nivel
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore/ședință
Modul: Orice modul
Nivel: Începător, Intermediar, Avansat
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore/ședință
Orice modul
Începător, Intermediar, Avansat
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0755.899.734