Meditatii Chimie - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Chimie 2018-06-09T10:55:37+00:00

Meditatii Chimie

Rezerva-ti un loc
0755.899.734

Chimia reprezintă una dintre ramurile stiințelor naturale al cărei obiect de studiu îl constituie compoziția, structura, proprietățile și schimbarea materiei. Chimia mai este numită și „știința de mijloc” sau „știința centrală”, întrucât conține elemente combinate din cadrul celorlalte științe ale naturii precum astronomia, fizica, biologia și geologia.

Chimia este disciplina care da “bataie de cap” elevilor prin dificultatea pe care o presupune si mai ales prin importanta deosebita pe care o are in cadrul invatamantului gimnazial si liceal si mai ales reprezentand si proba la examenele obligatorii.

In ajutorul elevilor care isi doresc sa invete mai usor si sa obtina performanta , dar si in ajutorul celor care au neclaritati si goluri, vin meditatiile la chimie, care reprezinta ore suplimentare de studiu si de ajutor pentru elevi si studenti de orice nivel.

Daca va aflati in orasul Brasov, atunci Centru Educational Unirea din Brasov vine in ajutor prin gama larga de meditatii si cursuri la toate disciplinele scolare si de asemenea la limbile straine. Astfel ca meditatiile la chimie se desfasoara in cadrul Centrului Educational Unirea  din Brasov, ajutand elevii de orice nivel de studiu si aducand un beneficiu si o imbunatatire in viata scolara a acestora.

Meditații Chimie,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0755.899.734