Meditatii Limba Engleza Brasov - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Engleza 2018-08-09T18:00:34+00:00

Meditatii Limba Engleza Brasov

Fiecare meditatie este special creata pentru tine.
Centru de pregatire a examenelor Cambridge, IELTS, Toefl.

“Te ajutam sa iti depasesti limitele
ca sa poti juca dupa regulile tale.”

ALEGE CURSUL CARE TI SE POTRIVESTE

MEDITATII INDIVIDUALE

Daca vrei un curs personalizat care sa contina exact ceea iti doresti atunci meditatiile individuale sunt cele mai potrivite pentru tine.

Avantaje

Program Flexibil

Esti numai tu in atentia Profesorului

Materia este special conceputa pentru tine

Feedback saptamanal

Examinari frecvente

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

MEDITATII SEMI-INDIVIDUALE

Sedintele semi-individuale sunt solutia ideala daca doriti sa invatati rapid si sa pastrati un pret scazut. Sunt recomandate in special pentru colegi, prieteni, cupluri.

AVANTAJE

Ai un/o prieten/a, coleg/a, sora/frate

Aveti un obiectiv comun

Vreti sa luati meditatii impreuna

Aveti un nivel apropiat de cunostiinta

Doriti sa petreceti cat mai mult timp impreuna

BENEFICIEZI DE 20% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 80RON

AI 40% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 300RON

REZERVA-TI UN LOC

CURSURI DE GRUP

Daca iti place sa muncesti in echipa, esti o persoana sociabila si iti face placere sa vorbesti cu altii, atunci un curs de grup te va motiva mai tare

> Vezi detalii

Engleza este prima limba globala a lumii si a devenit esentiala pentru cei care doresc sa calatoreasca si mai ales pentru cei care isi doresc sa obtina un loc de munca mai bun sau pentru cei care isi construiesc o cariera trainica.

Daca esti din orasul Brasov si iti doresti sa inveti sau sa aprofundezi limba engleza  poti opta pentru forma de invatara de tipul meditatiilor individuale din cadrul Centrului Educational Unirea Brasov, care desfasoara atat cursuri cat si meditatii la toate limbile straine si la toate discilinele scolare pentru orice nivel de studiu.

Daca nu ai mai învatat engleza pâna acum sau ai nevoie sa recapitulezi notiunile de baza, meditatiile la limba engleza te vor ajuta sa îti îmbunatatesti abilitatile de vorbire, ascultare, citire si scriere. De asemenea te vor ajuta sa începi sa comunici si sa întelegi informatii de baza pentru a interactiona cu oameni din alte tari, la munca si în diferite contexte sociale.

Meditatiile la limba engleza se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid . Totodata un alt beneficiu al meditatiilor il reprezinta intervalul orar care poate fi stabilit in functie de disponibilitatea participantului, oferind astfel o flexibilitate mai mare in programul de studiu.