Meditatii Limba Engleza Brasov - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Engleza 2018-06-09T10:55:40+00:00

Meditatii Engleza

Rezerva-ti un loc
0755.899.734

Engleza este prima limba globala a lumii si a devenit esentiala pentru cei care doresc sa calatoreasca si mai ales pentru cei care isi doresc sa obtina un loc de munca mai bun sau pentru cei care isi construiesc o cariera trainica.

Daca esti din orasul Brasov si iti doresti sa inveti sau sa aprofundezi limba engleza  poti opta pentru forma de invatara de tipul meditatiilor individuale din cadrul Centrului Educational Unirea Brasov, care desfasoara atat cursuri cat si meditatii la toate limbile straine si la toate discilinele scolare pentru orice nivel de studiu.

Daca nu ai mai învatat engleza pâna acum sau ai nevoie sa recapitulezi notiunile de baza, meditatiile la limba engleza te vor ajuta sa îti îmbunatatesti abilitatile de vorbire, ascultare, citire si scriere. De asemenea te vor ajuta sa începi sa comunici si sa întelegi informatii de baza pentru a interactiona cu oameni din alte tari, la munca si în diferite contexte sociale.

Meditatiile la limba engleza se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid . Totodata un alt beneficiu al meditatiilor il reprezinta intervalul orar care poate fi stabilit in functie de disponibilitatea participantului, oferind astfel o flexibilitate mai mare in programul de studiu.

Meditații Engleză,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0755.899.734