Meditatii Geografie - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Geografie 2018-08-03T06:07:01+00:00

Meditatii Geografie Brasov

Meditatiile la geografie se desfasoara individual sau in grup, timp de 2 ore, iar acestea sunt special concepute pentru fiecare cursant.

”Profesorii adevarati cresc mentalitati nu note.„

PRIMA SEDINTA GRATUITA INSCRIE-TE

DE CE NOI?

GARANTAM
O NOTA MAI MARE

1 Meditatii personalizate
2 Feedback saptamanal
3 Evaluari periodice
4 Profesori dedicati
5 Impreuna depasim limitele
6 Iti descoperim potentialul

LOCATIE CENTRALA

PROGRAM FLEXIBIL

CENTRU ACREDITAT

INCA NU TE-AM CONVINS?

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

Rezerva-ti un loc

De ce ai nevoie de meditatii la Geografie?

1 Nu inteleg nimic la ora

2 Nu imi place geografia

3 Sunt prea multe teme

4 Nu am un profesor indragit

1 Vreau o nota mai mare

2 Urmeaza examene importante

3 Vreau sa excelez

4 Nu am un profesor indragit

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

Municipiul Brașov, reședința județului, se află în centrul țării, la 161 km de București, în Depresiunea Brașovului. Este situat la o altitudine medie de 625 m, în curbura internă a Carpaților. Municipiul Brașov a reprezentat, de secole, unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din zonă. Datorită poziției geografice privilegiate și a infrastructurii sale de astăzi, el permite dezvoltarea multor activități economice, culturale și sportive.

Locuitorii acestui oras plin de istorie si cu o geografie impresionanta, Brasov, au Centrul Educational Unirea, unde pot participa la cursuri si meditatii la toate disciplinele scolare si la toate limbile straine.

Alaturi de istorie, georgafia este disciplina care trebuie inteleasa si retinuta pe tot parcursul vietii oricarui cetatean, de aceea in invatamantul gimnazial si liceal, geografia reprezinta materia de baza si proba la examenele nationale. Pentru usurarea studiului si clarificarea neintelegerilor, Centrul Educational Unirea din Brasov a dezvoltat aprofundarea  notiunilor si a cunostintelor necesare prin urmarea meditatiilor la geografie. . Meditatiile la geografie din Brasov se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid si mai usor.