Meditatii Geografie - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Geografie 2018-06-09T10:56:10+00:00

Meditatii Geografie

Rezerva-ti un loc
0755.899.734

Municipiul Brașov, reședința județului, se află în centrul țării, la 161 km de București, în Depresiunea Brașovului. Este situat la o altitudine medie de 625 m, în curbura internă a Carpaților. Municipiul Brașov a reprezentat, de secole, unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din zonă. Datorită poziției geografice privilegiate și a infrastructurii sale de astăzi, el permite dezvoltarea multor activități economice, culturale și sportive.

Locuitorii acestui oras plin de istorie si cu o geografie impresionanta, Brasov, au Centrul Educational Unirea, unde pot participa la cursuri si meditatii la toate disciplinele scolare si la toate limbile straine.

Alaturi de istorie, georgafia este disciplina care trebuie inteleasa si retinuta pe tot parcursul vietii oricarui cetatean, de aceea in invatamantul gimnazial si liceal, geografia reprezinta materia de baza si proba la examenele nationale. Pentru usurarea studiului si clarificarea neintelegerilor, Centrul Educational Unirea din Brasov a dezvoltat aprofundarea  notiunilor si a cunostintelor necesare prin urmarea meditatiilor la geografie. . Meditatiile la geografie din Brasov se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid si mai usor.