Meditatii Limba Germana Brasov - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Germana 2018-06-09T10:56:25+00:00

Meditatii Germana

Rezerva-ti un loc
0755.899.734

Limba germana are peste 120 de milioane de vorbitori nativi. Este limba oficiala sau co-oficiala in Germania, Austria, Elvetia si este vorbita de milioane de nativi germani din Franta, Italia, Belgia, Danemarca, Luxemburg, Lichtenstein, Polonia, Rusia, Romania si din alte tari. Este o importanta limba de comunicare internationala.

Toti cei care isi doresc sa invete aceasta limba pentru a se dezvolta in cariera, pentru usurarea calatoriilor sau pentru alte motive, sunt indrumati sa urmeze meditatiile la limba germana, care au ca scop performanta intr-un timp relativ scurt, bazandu-se pe profesori cu experienta, pe materiale didactice bune si totodata pe un program flexibil de studiu.

In cadrul Centrului Educational Unirea din Brasov se desfasoara meditatii si cursuri la limbile straine si la toate disciplinele scolare, venind in ajutorul elevilor, studentilor si tuturor doritorilor.

Meditatiile la limba germana se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid . Totodata un alt beneficiu al meditatiilor il reprezinta intervalul orar care poate fi stabilit in functe de disponibilitatea participantului, oferind astfel o flexibilitate mai mare in programul de studiu.

Meditații Germană,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0755.899.734