Meditatii Informatica - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Informatica 2018-06-09T10:56:33+00:00

Meditatii Informatica

Rezerva-ti un loc
0755.899.734

Termenul informatică desemnează știința procesării sistematice a informației, în special a procesării cu ajutorul calculatoarelor. Istoric, informatica s-a dezvoltat ca știință din matematică, în timp ce dezvoltarea primelor calculatoare își are originea în electrotehnică și telecomunicații. De aceea, calculatorul reprezintă doar dispozitivul pe care sunt implementate conceptele teoretice.

Avand in vedere importanta calculatorului, a internetului in viata noastra putem afirma ca informatica este stiinta viitorului si a reusitei in cariera fiecarui individ care isi doreste sa exceleze. Toti cei care aprofundeaza aceasta disciplina, nu au decat de castigat si de obtinut numeroase beneficii atat pe perioada scolarizarii cat si in cariera. In ajutorul tututror celor dornici sa invete si care locuiesc in Brasov, Centrul Educational Unirea desfasoara meditatii la informatica, care au ca scop intelegerea si dobandirea cunostintelor acestei stiinte cu o usurinta mai mare.

Meditatiile la infromatica se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid . Totodata un alt beneficiu al meditatiilor il reprezinta intervalul orar care poate fi stabilit in functe de disponibilitatea participantului, oferind astfel o flexibilitate mai mare in programul de studiu.

Meditații Informatică,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0755.899.734