Meditatii Italiana - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Italiana 2018-06-09T10:56:52+00:00

Meditatii Italiana

Rezerva-ti un loc
0755.899.734

Limba italiana face parte din familia limbilor romanice, grupa italo-romanica. Are peste 100 de milioane de vorbitori nativi. Este limba oficiala (sau co-oficiala) in Italia, Elvetia, San Marino, Vatican. Este una dintre limbile de comunicare internationala. Fiind o limba care este cautata in numeroase domenii de activitate precum cel al artei, al bucatariei, al muzici si pentru multe alte activitati sociale nu ne ramane decat sa aprofundam si sa invatam aceasta limba.

In cadrul Centrului Educational Unirea din Brasov se desfasoara cursuri de limba italiana atat pentru incepetori cat si pentru avansati. De asemenea,un alt motiv pentru care este la indemana oricui sa urmeze un astfel de curs, pe langa nivelurile diferite de studiu, este faptul ca aceste cursuri se desfasoara in mai multe intervaluri orare, facilitand programul participantilor.

Meditatiile la limba italiana au ca scop dobandirea cunostintelor intr-un timp mai scurt si punerea accentului pe clarificarea neintelegerilor intr-un cadru restrains, realizandu-se doar intre un participant si profesorul meditator. Meditatile au ca avantaje programul flexibil stabilt de catre participant si timpul mai mare acordat in totalitate de catre profesor elevului/participantului, ceea ce duce mai repede la obtinerea rezultatelor dorite  si la performanta.

Centrul Educational Unirea din Brasov ii asteapta pe toti doritorii sa invete atat limba italiana, cat si celelalte limbi straine pentru care centrul desfasoara cursuri si meditatii.

Meditații Italiană,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0755.899.734