Meditatii Italiana - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Italiana 2018-08-09T18:04:04+00:00

Meditatii Limba Italiana Brasov

Fiecare meditatie este special creata pentru tine.
Centru de pregatire a examenelor.

“Te ajutam sa iti depasesti limitele
ca sa poti juca dupa regulile tale.”

ALEGE CURSUL CARE TI SE POTRIVESTE

MEDITATII INDIVIDUALE

Daca vrei un curs personalizat care sa contina exact ceea iti doresti atunci meditatiile de tip individual sunt cele mai potrivite pentru tine.

Avantaje

Program Flexibil

Esti numai tu in atentia Profesorului

Materia este special conceputa pentru tine

Feedback saptamanal

Examinari frecvente

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

MEDITATII SEMI-INDIVIDUALE

Sedintele semi-individuale sunt solutia ideala daca doriti sa invatati rapid si sa pastrati un pret scazut. Sunt recomandate in special pentru colegi, prieteni, cupluri.

AVANTAJE

Ai un/o prieten/a, coleg/a, sora/frate

Aveti un obiectiv comun

Vreti sa luati meditatii impreuna

Aveti un nivel apropiat de cunostiinta

Doriti sa petreceti cat mai mult timp impreuna

BENEFICIEZI DE 20% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 80RON

AI 40% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 300RON

REZERVA-TI UN LOC

CURSURI DE GRUP

Daca iti place sa muncesti in echipa, esti o persoana sociabila si iti face placere sa vorbesti cu altii, atunci un curs de grup te va motiva mai tare

> Vezi detalii

Limba italiana face parte din familia limbilor romanice, grupa italo-romanica. Are peste 100 de milioane de vorbitori nativi. Este limba oficiala (sau co-oficiala) in Italia, Elvetia, San Marino, Vatican. Este una dintre limbile de comunicare internationala. Fiind o limba care este cautata in numeroase domenii de activitate precum cel al artei, al bucatariei, al muzici si pentru multe alte activitati sociale nu ne ramane decat sa aprofundam si sa invatam aceasta limba.

In cadrul Centrului Educational Unirea din Brasov se desfasoara cursuri de limba italiana atat pentru incepetori cat si pentru avansati. De asemenea,un alt motiv pentru care este la indemana oricui sa urmeze un astfel de curs, pe langa nivelurile diferite de studiu, este faptul ca aceste cursuri se desfasoara in mai multe intervaluri orare, facilitand programul participantilor.

Meditatiile la limba italiana au ca scop dobandirea cunostintelor intr-un timp mai scurt si punerea accentului pe clarificarea neintelegerilor intr-un cadru restrains, realizandu-se doar intre un participant si profesorul meditator. Meditatile au ca avantaje programul flexibil stabilt de catre participant si timpul mai mare acordat in totalitate de catre profesor elevului/participantului, ceea ce duce mai repede la obtinerea rezultatelor dorite  si la performanta.

Centrul Educational Unirea din Brasov ii asteapta pe toti doritorii sa invete atat limba italiana, cat si celelalte limbi straine pentru care centrul desfasoara cursuri si meditatii.