Meditatii Romana - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Romana 2018-01-07T16:28:49+00:00

Meditatii Romana

Rezerva-ti un loc
0755.899.734

Limba romana reprezinta disciplina de baza pentru fiecare elev si cetatean roman. Desi este atat de importanta pentru fiecare locuitor al tarii noastre si desi este studiata din primele clase reprezentand “temelia” studiului fiecarui elev, aduce dificultati si chiar neintelegeri in randul scolarilor. Fie ca o invatam pentru examenele unde reprezinta proba principala de trecere, fie ca dorim sa ne clarificam neintelegerile si sa obtinem performanta  este  indicat sa optam pentru ore suplimentare de studiu si aprofundare pe care le putem obtine in cadrul unor meditatii la limba romana.

Pentru astfel de forme de invatare si aprofundare Centrul Educational Unirea din Brasov desfasoara meditatii la limba romana, dar si la alte discipline scolare ajutand elevii si studentii de orice nivel.

Meditatiile la limba romana se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid . Totodata un alt beneficiu al meditatiilor il reprezinta intervalul orar care poate fi stabilit in functe de disponibilitatea participantului, oferind astfel o flexibilitate mai mare in programul de studiu.

Astfel pentru toti cei din Brasov dornici sa invete cu mai multa usurinta si placere sunt asteptati la Centrul Educational Unirea.

Meditații Limba Română,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Ora: 00:00
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Data de început:
Zile de desfășurare:
Ora:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:

Orice zi a săptămânii
00:00
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0755.899.734