Meditatii Romana Brasov - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Romana 2018-06-09T10:57:12+00:00

Meditatii Limba Romana Brasov

Rezerva-ti un loc
0755.899.734

Meditatiile sunt necesare atunci cand celelalte variante din procesul educational nu reusesc sa satisfaca cerintele si nevoile elevului de aprofundare a cunostintelor la un nivel superior.

Meditatiile la limba romana oferite de Centrul Unirea Brasov reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca nivelul, fie ca au nevoie de pregatire pentru un examenul de Bacalaureat sau Evaluare Nationala, fie ca doresc sa clarifice unele  neintelegeri sau sa obtina performanta.

Suntem convinsi ca oricine poate invata, chiar daca circumstantele difera. Pentru a-si realiza obiectivele, profesorii nostri intotdeauna muncesc si se implica pentru a-i motiva si a-i inspira pe elevi, astfel incat acestia sa capete incredere in sine si sa-si dezvolte capacitatea de a invata cu placere.

Centrul Unirea Brasov ofera pregatire si pentru strainii care isi doresc sa invete limba romana sau un limbaj specific unui anumit domeniu: de afaceri, medical, tehnic etc.

Meditatii Limba Romana Brasov – Centrul Unirea Brasov

Meditatiile la limba romana organizate in cadrul Centrului Unirea se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Avem acces la o retea extinsa de profesori specializati. Profesorii nostri se axeaza pe nevoile fiecarui elev in parte. Folosim metode de invatare adaptate varstei fiecarui elev, iar structurarea materiei se face tinand cont de ritmul fiecaruia, scopul nostru fiind intotdeauna acelasi: reusita elevului. Meditatiile se desfasoara intr-un ambient placut și motivant.

Pentru Meditatii Romana Brasov, alege Centrul Unirea – Excelenta in Educatie!

Meditații Limba Română,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0755.899.734