Meditatii Spaniola - Centrul Unirea Brasov
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Spaniola 2018-06-09T10:57:25+00:00

Meditatii Spaniola

Rezerva-ti un loc
0755.899.734

Limba spaiola , numita si limba castiliana (castellano), este o limba romanica, din familia limbilor latine (italiana, portugheza, româna). Aceasta este una dintre cele sase limbi oficiale ale Organizatiei Natiunilor Unite.

Spaniola este pe locul doi ca cea mai vorbita limba în lume conform numarului vorbitorilor care o au ca limba materna, fiind precedata doar de chineza mandarina. Se plaseaza pe locul trei ca cea mai folosita limba (atât materna, cât si straina), fiind avansata de chineza mandarina si de engleza.

Deoarece cunoasterea unei limbi straine este o noua fereastra deschisa catre lume, nu ne ramane decat sa invatam si sa ne bucuram de satisfactiile aduse de orice performanta intelectuala  pe care o realizam. De aceea in cadrul Centrului Educational din Brasov se desfasoara cursuri si meditatii pentru toate disciplinele scolare si pentru toate limbile straine.  Meditatiile la limba spaniola au ca scop dobandirea cunostintelor intr-un timp mai scurt si punerea accentului pe clarificarea neintelegerilor intr-un cadru restrains, realizandu-se doar intre un participant si profesorul meditator. Meditatile au ca avantaje programul flexibil stabilt de catre participant si timpul mai mare acordat in totalitate de catre profesor elevului/participantului, ceea ce duce mai repede la obtinerea rezultatelor dorite  si la performanta.

Meditații Spaniolă,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0755.899.734