Cursuri Araba - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Araba 2018-03-21T19:49:12+00:00

Cursuri Araba

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

3 motive pentru a invata limba araba!

Cunoscând limbile engleza, chineza, spaniola si araba, puteti comunica cu majoritatea omenirii. De fapt, limba araba este una dintre cele mai raspandite limbi din lume, iar in ultimii ani cererea de cursuri de araba a crescut considerabil, in special in Europa.

In acest articol va sugeram trei motive pentru care ar trebui sa invatati limba araba.

  1. Beneficii profesionale

Studiul limbii arabei poate inspira oarecum frica, datorita diferentelor intre aceasta si limbile indo-europene. Cu toate acestea, nu exista nici o indoiala ca, cunoasterea acesteia din punct de vedere profesional va va ajuta sa faceti diferenta atunci cand va cautati un loc de muncă.

De ce limba araba în loc de orice alta limba, va intrebati? In special va va interesa daca sunteti doriti sa deveniti jurnalisti, diplomatici, sau daca sunteti angajati in comert, industrie, educatie, interpretariat, sau activitati legate de companiile aeriene. Evenimentele internationale care au avut loc in ultimii ani au trezit interesul multor oameni sa invete mai multe despre aceste tari arabe, cultura lor, istoria lor si, în consecinta, sa invete limba lor.

Studiul limbii arabe are o stransa legatura cu importanta strategica a acestei limbi. Oamenii care o vorbesc reusesc sa reduca diferentele culturale si lingvistice care exista intre tari indepartate din punct de vedere geografic. In ceea ce privese tarile arabe, trebuie sa tinem cont de faptul că exista mari diferente culturale, dar nu si verbale, care trebuiesc depasite si, prin urmare, vorbind aceeasi limba simplifica lucrurile, in special in afaceri si in solutionarea conflictelor.

  1. Peste 2000 de ani de istorie si cultura

Numai cunoscand limba va puteti hrani cu toata esenta culturii arabe, de opere precum „O mie si una de nopti” si „Simbad Marinarul”, sau de dansuri din Orientul Mijlociu, cum ar fi chikhat sau khaliji. Satisfactia pe care o ofera studiul unei culturi straine este augumentata atunci cand se cunoaste limba de origine a aceastia. Daca va hotarati sa urmati un curs de araba veti avea la dispozitie o lume noua: 2000 de ani de bogatie istorica si culturala.

  1. 23 de tari de descoperit

Araba este cea de-a cincea limba vorbita in lume, cu peste 280 de milioane de vorbitori. Este limba oficiala in 23 de tari, printre care Arabia Saudita, Algeria, Bahrain, Ciad, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Comore, Irak, Iordania, Kuweit, Liban, Libia, Mauritania, Maroc, Oman, Palestina, Qatar, Siria, Somalia, Sudan, Tunisia, Yemen și Djibouti. Cele mai multe dintre aceste tari sunt situate in Orientul Mijlociu, dar exista vorbitori de araba imprastiati in întreaga lume.

Limba araba nu este cu siguranta foarte usora, dar la Centrul Educational Unirea vei gasi cei mai buni profesori, pregatiti sa ofere cursantilor in cadrul cursurilor de araba din Bucuresti toate instrumentele de care acestia au nevoie pentru a face fata provocarii invatarii unei noi limbi.

Unul cele mai importante motive pentru invatarea limbii arabe este cunoasterea mai buna a dialogului intercultural, care poate fi conceputa ca un schimb deschis si respectuos de opinii intre oameni si grupuri cu un background cultural, cultural, religios si lingvistic diferit.

Daca suntei interesat de un curs de araba in Bucuresti, va asteptam la o intalnire in cadrul Centrului Unirea pentru a stabili împreună cum vă putem ajuta.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Curs Arabă Individual, Orice Nivel
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore/ședință
Modul: Orice Modul
Nivel: Începător, Intermediar, Avansat
Preț: 120 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore/ședință
Orice Modul
Începător, Intermediar, Avansat
120 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466