Cursuri Araba - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Araba 2018-05-14T08:49:47+00:00

Cursuri Araba

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Limba araba este una dintre cele mai raspandite limbi din lume, iar in ultimii ani cererea de cursuri de araba a crescut considerabil, in special in Europa.

Evenimentele internationale care au loc in ultimii ani au trezit interesul cat mai multor oameni sa invete mai multe despre tarile arabe, cultura lor, istoria lor si, in consecinta, sa invete limba lor.

Oamenii care o vorbesc reusesc sa reduca diferentele culturale si lingvistice care exista intre tari indepartate din punct de vedere geografic. In ceea ce privese tarile arabe, trebuie sa tinem cont de faptul ca exista mari diferente culturale, nu numai lingvistice care trebuie depasite si, prin urmare, vorbind aceeasi limba simplifica lucrurile, in special in afaceri si in solutionarea conflictelor.

Satisfactia pe care o ofera studiul unei culturi straine este augumentata atunci cand se cunoaste limba de origine a acesteia. Daca va hotarati sa urmati un curs de araba veti avea la dispozitie o lume noua: 2000 de ani de bogatie istorica si culturala.Araba este cea de-a cincea limba vorbita in lume, cu peste 280 de milioane de vorbitori.

Limba araba nu este o limba foarte usoara, dar la Centrul Educational Unirea veti gasi cei mai buni profesori, pregatiti sa ofere cursantilor in cadrul cursurilor de araba din Bucuresti toate instrumentele de care acestia au nevoie pentru a face fata provocarii invatarii unei noi limbi straine.

Daca sunteti interesati de un curs de araba in Bucuresti, va asteptam la o intalnire in cadrul Centrului Unirea pentru a stabili impreuna cum va putem ajuta.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Curs Arabă Individual, Orice Nivel
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore/ședință
Modul: Orice Modul
Nivel: Începător, Intermediar, Avansat
Preț: 120 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore/ședință
Orice Modul
Începător, Intermediar, Avansat
120 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466