Cursuri Limba Italiana - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Italiana 2018-03-21T19:49:05+00:00

Cursuri Limba Italiana Bucuresti

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

De ce limba italiana?

Exista multe motive pentru a invata limba lui Dante! Ele pot fi culturale, evident, dar si lingvistice, estetice si profesionale.

Studiul limbilor straine nu înseamna doar memorarea cuvintelor si invatarea regulilor gramaticale, ci cunoasterea culturii tarii in care se vorbeste respectiva limba, invatarea stilului de viata al localnicilor, modul in care acestia gandesc si traditiile lor.

O nouă limba va poate deschide orizonturile si va poate imbunatati abilitătile intelectuale. Vorbind mai multe limbi ajuta la imbunatatirea concentratiei prin imbunatatirea flexibilitatii mentale si a capacitatii de a stabili prioritati. Este posibila transformarea mintii intr-un instrument de inalta precizie si calificare in multitasking: Cum puteti face asta, va intrebati? Urmand un curs de limba italina.

Sa vorbesti limba italiana este un mare avantaj din punct de vedere profesional. Stim cu totii ca piata muncii romaneasca nu se afla intr-o pozitie chiar atat de buna in prezent. Nu vrem sa facem o analiza economica pe aceasta tema, dar putem mentiona faptul ca similaritatea profilelor candidatilor aflati in cautarea unui loc de munca nu ajuta companiile si recrutorii. Majoritatea candidatilor veniti la interviu de angajare vor avea ca si limba straina, limba engleza. Dar ce se intampla cu companiile venite din tari precum Italia, Franta, Spania si Germania?

Daca urmati cursuri de limba italiana veti avea un CV original, dar originalitatea nu este singurul motiv care ar trebui sa va atraga atentia, deoarece Romania mentine relatii de afaceri foarte bune si fructuoase cu Italia. Job-urile pentru persoane vorbitoare de limba italiana se afla intr-un trend crescator constant. Sectoare precum cel bancar, moda, turism, sectorul agroalimentar si cel auto sunt in cautare de candidati vorbitori de limba italiana. De aici ar trebui sa vina si interesul dumneavoastra profesional pentru aceasta limba.

Un alt motiv pentru a alege limba italiana este frumusetea acesteia. Italiana este una dintre cele mai melodioase limbi straine, accentul sau este unul dintre cele mai frumoase. Trebuie sa va faca placere sa exersati si sa incercati sa imitati un accent, acesta este unul din motivele ce va impulsioneaza sa alegeti o anumita limba straina, nu? Noi la Centrul Unirea, in cadrul cursului de italiana din Bucuresti, imbinam utilul cu placutul. Cursurile sunt structurate vă ajută să vă dezvoltați cunoștințele, aptitudinile și să deveniți fluenți în limba italiana.

Alegand sa inveti o limba straina, te confrunti, de asemenea,  cu un ‘monstru’ cultural si istoric. Desi tara nu este foarte mare, influenta Italiei si impactul ei asupra lumii sunt enorme. Stiati ca, potrivit UNESCO, Italia are mai mult de 60% din patrimoniul cultural european? Si 40% din patrimoniul mondial?

Acum că stiti motivele pentru care ar trebui sa urmati cursuri de italiana, sa trecem la lucruri mai serioase: cum sa invatati italiana? Raspunsul este usor, prin intermediul cursurilor de italiana din Bucuresti, de la Centrul Educational Unirea, unde profesorii nostri sunt pregatiti sa va ofere toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a face fata acestei noi provocarii.

Este foarte important sa va stimulati neuronii sa lucreze: invatarea unei limbi straine este un antrenament constant si un remediu eficient impotriva imbatranirii creierului.  Claude Hageg, un invatat si lingvist multilingv, asigura ca ’bilingvi au mai multe maleabilitate si flexibilitate cognitiva decat monolingvi. Cunoasterea unei a doua limbi ar duce, de fapt, la dezvoltarea inteligentei verbale, a formarii conceptelor, a rationamentului la nivel global si va stimula descoperirea regulilor care stau la baza rezolvarii problemelor.’

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Curs Italiană Individual, Orice Nivel
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore/ședință
Modul: Orice Modul
Nivel: Începător, Intermediar, Avansat
Preț: 100 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore/ședință
Orice Modul
Începător, Intermediar, Avansat
100 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466