Cursuri Limba Italiana - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Italiana 2018-09-19T15:11:02+00:00

Cursuri Limba Italiana Bucuresti

CU O LIMBA NOUA INVATATA
O OPORTUNITATE NOUA SE IVESTE

Cursul se desfasoara in grup, timp de 2 ore, fiecare tip de curs are un orar prestabilit.

Curs de grup

Cursurile noastre de limbi straine integreaza toate competentele de limba in functie de fiecare nivel in parte.Centrul Unirea vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limbi straine, de la Nivel Incepator pana la Nivel Avansat, fiind structurate in functie de aspiratiile si cererile dumneavoastra.

BENEFICIEZI DE 15% LA ORICE TIP DE CURS DACA TE INSCRII CHIAR ACUM

Ce trebuie sa stii

Cursuri AUTORIZATE de Ministerul Muncii
Cursuri AUTORIZATE de Ministreul Educatiei
Plata în Rate
Nu ești mulțumit, îți primești banii ÎNAPOI!
Suportul de curs este Gratuit
Testarea Nivelului Gratuită
Cursuri Intensive

De ce limba italiana?

Exista multe motive pentru a invata limba lui Dante. Ele pot fi culturale dar si lingvistice, estetice si profesionale.

Studiul limbilor straine nu inseamna doar memorarea cuvintelor si invatarea regulilor gramaticale, ci si cunoasterea culturii tarii in care se vorbeste respectiva limba, invatarea stilului de viata al localnicilor, modul in care acestia gandesc si traditiile lor.

Sa vorbesti limba italiana este un mare avantaj si din punct de vedere profesional. Stim cu totii ca piata muncii in Romania nu se afla intr-o pozitie chiar atat de buna in prezent. Nu vrem sa facem o analiza economica pe aceasta tema, dar putem mentiona faptul ca similaritatea profilelor candidatilor aflati in cautarea unui loc de munca nu ajuta companiile si recrutorii. Majoritatea candidatilor care sustin interviuri de angajare cunosc ca limba straina, limba engleza. Dar ce se intampla cu companiile venite din tari precum Italia, Franta, Spania si Germania?

Job-urile pentru persoane vorbitoare de limba italiana se afla intr-un trend crescator constant. Sectoare precum cel bancar, moda, turism, sectorul agroalimentar si cel auto sunt in cautare de candidati vorbitori de limba italiana. De aici ar trebui sa vina si interesul dumneavoastra profesional pentru aceasta limba.

Un alt motiv pentru a alege limba italiana este frumusetea acesteia. Italiana este una dintre cele mai melodioase limbi straine, accentul sau este unul dintre cele mai frumoase. Trebuie sa va faca placere sa exersati si sa incercati sa imitati un accent, acesta este unul dintre motivele ce va impulsioneaza sa alegeti o anumita limba straina, nu? Noi, la Centrul Unirea, in cadrul cursurilor de italiana din Bucuresti, imbinam utilul cu placutul. Cursurile sunt structurate astfel incat sa va ajute sa va dezvoltati cunostintele, aptitudinile si sa deveniti fluenti in limba italiana.

Alegand sa inveti o limba straina, te confrunti, de asemenea,  cu un “monstru” cultural si istoric. Desi tara nu este foarte mare, influenta Italiei si impactul ei asupra lumii sunt enorme. Stiati ca, potrivit UNESCO, Italia are mai mult de 60% din patrimoniul cultural european? Si 40% din patrimoniul mondial?

Invatarea unei limbi straine este un antrenament constant si un remediu eficient impotriva imbatranirii creierului.  Claude Hageg, un invatat si lingvist multilingv, afirma ca “bilingvii au mai multa maleabilitate si flexibilitate cognitiva decat monolingvii. Cunoasterea unei a doua limbi ar duce, de fapt, la dezvoltarea inteligentei verbale, a formarii conceptelor, a rationamentului la nivel global si va stimula descoperirea regulilor care stau la baza rezolvarii problemelor.”

Va asteptam sa va inscrieti la cursurile de italiana din Bucuresti, de la Centrul Educational Unirea, unde profesorii nostri sunt pregatiti sa va ofere toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a face fata acestei noi provocari.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Curs Italiana A1.1 Începători Small Group, Seara -15% Reducere

CURSUL INCEPE

ZILE DE DESFASURARE

DURATA

NIVELUL SI MODULUL

14.01.2019

Luni si Miercuri
ORELE: 18:45

21 ore - 3 ore/ședință

Începători Modul 1

MANUAL GRATIS
PLATA IN RATE
CENTRU ACREDITAT
TESTARE GRATUITA

PRET MODUL

690 RON 590 RON

Curs Italiana A1.1 Începători Small Group, Seara -15% Reducere

CURSUL INCEPE

14.01.2019

ZILE DE DESFASURARE

Luni si Miercuri
ORELE: 18:45

DURATA

21 ore - 3 ore/ședință

NIVELUL SI MODULUL

Începători Modul 1

MANUAL GRATIS
PLATA IN RATE
CENTRU ACREDITAT
TESTARE GRATUITA

PRET MODUL

690 RON 590 RON