Cursuri Limba Spaniola - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Spaniola 2018-05-14T08:53:44+00:00

Cursuri Limba Spaniola Bucuresti

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

De ce sa inveti limba spaniola?

Exista multe motive pentru a invata limba spaniola, care, cu 325 de milioane de vorbitori nativi, este a patra limba cea mai vorbita in lume. Este, de asemenea, una dintre cele sase limbi ale Natiunilor Unite si una dintre cele mai utilizate in lumea afacerilor.

Va intrebati de ce sunt importante cursurile de spaniola? Care sunt motivele pentru care merita studiata aceasta limba?

Spaniola este o limba usor de invatat, cu un vocabular de baza latin si cu o influenta considerabila din limba engleza, cu putine dificultati fonetice, pentru ca se citeste cum se scrie, si cu o gramatica complexa, dar bine structurata.

Cursuri Limba Spaniola – Centrul Unirea Bucuresti – Centru Acreditat

Spaniola este, de asemenea, o limba plina de farmec, cu nuante fermecatoare si in anumite privinte nu foarte diferita de limba noastra. Din punct de vedere cultural, limba spaniola are multe de oferit. Daca sunteti pasionat de arta si de cultura, spaniola va va fi de folos deoarece este limba materna a multor mari scriitori, poeti si dramaturigi celebri. Multe dintre cele mai frumoase opere literare din lume au fost scrise in limba spaniola. Si ce este mai bine decat delectarea cu cartile lui Pablo Neruda, Gabriel Garcia Marquez sau Miguel de Cervantes in limba lor originala? In plus, cinematografia spaniola se confrunta cu o perioada de mare succes international in ultimii ani.

Un curs de spaniola va va spori, de asemenea, oportunitatile pe piata internationala de munca. Pentru cei care cunosc deja limba engleza, studiul limbii spaniole poate deschide usa unei piete de munca in crestere: Statele Unite! In SUA, aproximativ 17,5 milioane de persoane vorbesc limba spaniola, mult peste 10% din populatia americana. Astfel, cunostintele de limba engleza si spaniola pot fi foarte utile pentru multe companii care se ocupa de comert, servicii si turism in Statele Unite.

De ce sa alegeti Centrul Educational Unirea pentru a urma un curs de spaniola in Bucuresti? Pentru ca lumea in care traim este din ce in ce mai globalizata, iar cunoaterea mai multor limbi straine este acum o nevoie zilnica. La Centrul Unirea Bucuresti, puteti studia o gama larga de limbi straine, intotdeauna cu profesori experimentati, care folosesc tehnici de predare inovatoare si materiale creative pentru a avea rezultate excelente si care sunt pregatiti si atenti la nevoile dumneavoastra.

Contactati-ne pentru cursurile de spaniola din Bucuresti si va vom ajuta si indruma in fata provocarii invatarii unei noi limbi straine!

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Curs Spaniolă Individual, Orice Nivel
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore/ședință
Modul: Orice Modul
Nivel: Începător, Intermediar, Avansat
Preț: 100 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore/ședință
Orice Modul
Începător, Intermediar, Avansat
100 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466