Meditatii Limba Araba - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Araba 2018-03-21T19:53:09+00:00

Meditatii Araba

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Fie ca esti nevoit de serviciul, de scoala, de dorinta de ati deschide noi drumuri in obtinerea diferitelor job-uri sau pur si simplu din dorinta de a invata altceva meditatiile de limba araba reprezinta o adevarata obtiune. Astfel vei cunoaste personae noi vei invata ceva interesant, vei descoperii cultura si civilizatia unor tari mistice si mai ales vei devenii mai bogat stiintific.

Limba araba este una dintre cele mai vechi limbi fiind cunoscută ca limba Coranului, limba Dad (ض) (una dintre literele alfabetului arab), si mai este cunoscuta ca fiind limba celor din Rai. Este recunoscută ca fiind limba Dad, datorită faptului că această literă nu se găseşte în celelalte limbi. Asemenea tuturor limbilor, araba continua sa evolueze fiind una dintre cele mai raspandite limbi de pe glob. Este vorbita de milione de cetateni din Asia, din nordul Africii si de marea majoritate a musulmanilor raspanditi in alte tari. In total, limba araba este folosita in vorbire de aproximativ 1 miliard de persoane din intreaga lume.

Meditatii Limba Araba – Centrul Unirea Bucuresti – Centrul de meditatii Acreditat

Avand in vedere raspandirea si importanta sa in lume, din 1974, araba a fost adoptata ca una dintre limbile de lucru ale Organizatiei Natiunilor Unite.   Araba face parte din grupul limbilor semitice meridionale, are alfabet propriu si se scrie orizontal, de la drepta la stanga, iar in cadrul cursurilor de limba araba se urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale (intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, reda           ctarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Meditații Arabă,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 120 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
120 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466