Meditatii Limba Araba - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Araba 2018-05-14T20:52:29+00:00

Meditatii Araba

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Limba araba este una dintre cele mai vechi limbi existente. In ultimul timp, aceasta continua sa evolueze fiind una dintre cele mai raspandite limbi de pe glob. Este vorbita de milioane de persoane din Asia, din nordul Africii si de marea majoritate a musulmanilor raspanditi in alte tari. Avand in vedere raspandirea si importanta sa in lume, din 1974, araba a fost adoptata ca una dintre limbile de lucru ale Organizatiei Natiunilor Unite. Araba face parte din grupul limbilor semitice meridionale, are alfabet propriu si se scrie orizontal, de la dreapta la stanga.

Oamenii din intreaga lume studiaza limba araba din diferite motive: serviciu, calatorii, religie, istorie sau doar ca pe un hobby.

Meditatii Limba Araba – Centrul Unirea Bucuresti

In cadrul sedintelor de meditatii la limba araba se urmareste acoperirea celor cinci competente fundamentale (intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete. Profesorii nostri sunt profesori cu foarte multa experienta, care te vor ajuta inca de la prima sedinta sa iti formezi un vocabular si sa intelegi cum functioneaza aceasta limba. In timpul sedintelor de meditatii, profesorul nu se concentreaza doar pe competentele audio sau pe cele de vorbire, ci si pe notiunile gramaticale, precum si pe competentele de scriere si de citire. Toate acestea au un rol important in facilitarea procesului de invatare.

Pentru Meditatii Araba Bucuresti – Alege Centrul Unirea!

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Meditații Arabă,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 120 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
120 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466