Meditatii Chimie - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Chimie 2018-01-12T16:25:42+00:00

Meditatii Chimie

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Chimia studiază compoziţia, structura, proprietăţile şi diferitele transformă ale substanţelor. Există mai multe ramuri ale chimiei, după cum urmează: chimia general, chimia anorganică,chimia organică, chimia fizică, chimia tehnologică şi tehnologia proceselor chimice, chimia analitică ,chimia preparative, biochimia, geochimia, chimia mediului.

Chimia este una dintre materiile cele mai detestate de elevi. Ca şi în cazul fizicii sau al matematicii o importanta deosebita o are profesorul de chimie si modul in care se oune in practica ceea ce un elev incearca sa asimileze. Astfel ca n mod bun de a invata chimia o reprezinta meditatiile de chimie care transfere informaţiile către elevi într-o manieră care să-i facă să înţeleagă rostul chimiei şi legătura ei cu lumea care ne înconjoară.

In disciplinele exacte din profilul real se pot obtine performante si reusite deosebite la examenle unde sunt indispensabile, doar prin exercitiu. Exercitiile practice trebuie facute sub atentia unui profesor indrumator care sa ghideze elevul in directia potrivita, iar acestea se realizeaza la nivelul dorit in urma unor meditatii la chimie. Profesorul de chimie ofera elevului instrumentele necesare pentru a invata simplu, logic si usor niste discipline pe care majoritatea elevilor nu le conidera asa. De aceea rolul profesorului in cadrul unei meditatii la chimie este de a face informatia mai usor de retinut, de a adapta totul in functie de fiecare elev si de necesitatiile acestuia si mai ales de punerea in practica a ceea ce s-a invatat.

Meditații Chimie,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Ora: 00:00
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Data de început:
Zile de desfășurare:
Ora:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:

Orice zi a săptămânii
00:00
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466