Meditatii Engleza - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Engleza 2018-03-21T19:52:42+00:00

Meditatii Engleza

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Limba engleza este cea mai importanta limba din punct de vedere al comunicarii, intrucat este cunoscuta, cel putin la un nivel de baza, de aproape o treime din populatia globului (1,9 miliarde de oameni).

Este limba internationala de baza in comert, afaceri, comunicatii, aviatie, divertisment, informatica, diplomatie si in internet.

In plus, este limba materna pentru aproximativ 400 de milioane de oameni din Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Republica Irlanda, Australia si in Noua Zeelanda, si este utilizata ca a doua limba in multe alte tari.

Este cea mai predata limba din lume, cunoasterea limbii engleze fiind o necesitate in multe sectoare si domenii de activitate. Pe langa faptul ca este cea mai vorbita limba straina, exista nenumarate motive pentru a invata limba engleza precum:succes in afaceri, accesul la informaţii noi, călătorii în jurul lumii, un trai mai bun, cu un job mai bun si nu in ultimul rand satisfactia personala.

Fie că aveți nevoie de limba engleză la locul de muncă, la școală, pentru promovarea unui un examen sau doar pentru a putea vorbi fluent și corect, o reusita in atingerea obiectvelor proprii o reprezinta meditatiile la limba engleza.

Metodele folosite pentru a invata o limba straina s-au perfectionat continuu de-a lungul timpului, insa cea care a ramas cea mai buna este cea in care  exista interactionarea directa dintre cel care studiaza si profesorul de limba engleza in cadrul meditatiilor la limba engleza.

Meditatii Engleza – Centrul Unirea Bucuresti – Centrul de meditatii Acreditat

Meditatiile vă vor ajuta: să fiți mult mai încrezători, să vorbiți fluent și cu acuratețe, să vă dezvoltați gramatica, să vă măriți vocabularul, sa fiți capabili să socializați în limba engleză, să aveți o șansă mai mare de succes dacă în viitor vă hotărâți să dați un examen, să fți capabili să susțineți un interviu pentru un post în limba engleză și să reușiți sa obtineti jobul dorit.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Meditații Engleză,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 100 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
100 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466

Meditații Engleză, Pregătire Cambridge, Toefl, Ielts
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 140 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
140 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466