Meditatii Engleza - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Engleza 2018-05-14T20:53:43+00:00

Meditatii Engleza

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Limba engleza este limba materna pentru aproximativ 400 de milioane de oameni din Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Republica Irlanda, Australia si in Noua Zeelanda, si este utilizata ca a doua limba in multe alte tari. Este limba folosita la nivel international in comert, afaceri, comunicatii, aviatie, divertisment, informatica, diplomatie, dar si pe internet. Este cea mai predata limba din lume, cunoasterea limbii engleze fiind o necesitate in multe sectoare si domenii de activitate.

Fie ca aveti nevoie de limba engleza la locul de munca, la scoala, pentru promovarea unui un examen sau doar pentru a putea vorbi fluent si corect, va asteptam la Centrul Unirea Bucuresti pentru meditatii limba engleza.

Metodele folosite pentru a invata o limba straina s-au perfectionat continuu de-a lungul timpului, insa cea mai buna metoda este cea a meditatiilor, in care intervine interactionarea directa dintre cursant si profesorul de limba engleza.

Meditatii Engleza – Centrul Unirea Bucuresti

Meditatiile desfasurate in cadrul centrului nostru educational va vor ajuta sa fiti mult mai increzatori, sa vorbiti fluent si corect, sa va dezvoltati gramatica, sa va mariti vocabularul, sa fiti capabili sa socializati in limba engleza, sa aveti o sansa mai mare de succes daca in viitor va hotarati sa dati un examen, sa fiti capabili sa sustineti un interviu in limba engleza si sa reusiti sa obtineti jobul dorit.

Limba engleza, limba celui mai puternic stat din lume, este limba cea mai folosita la nivel global. Cu alte cuvinte, daca nu stim engleza, sansele noastre de a ne angaja sunt limitate.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Meditații Engleză,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 100 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
100 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466

Meditații Engleză, Pregătire Cambridge, Toefl, Ielts
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 140 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
140 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466