Meditatii Fizica - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Fizica 2018-01-12T16:18:25+00:00

Meditatii Fizica

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

“ O parte a virtutii consta in invatatura, alta in exercitiu; trebuie pe de o parte sa inveti, pe de alta sa intaresti prin practica ce ai invatat” – Seneca

Pornind de la acest citat putem afirma ca in orice iti doresti sa excelezi esre nevoie sa inveti, iar apoi sa exersezi ceea ce ai invatat.

In general meditatiile si cursurile ajuta elevul sa isi formeze un stil propriu de invatat, sa poata inmagazina mai usor informatiile necesare si mai ales sustine practic exersarea a tot ceea ce s-a invatat.

In disciplinele exacte din profilul real se pot obtine performante si reusite deosebite la examenle unde sunt indispensabile, doar prin exercitiu. Una dintre disciplinele unde sunt necesare o multitudine de exercitii practice este fizica. Exercitiile practice trebuie facute sub atentia unui profesor indrumator care sa ghideze elevul in directia potrivita, iar acestea se realizeaza la nivelul dorit in urma unor meditatii la fizica. Profesorul de fizica ofera elevului instrumentele necesare pentru a invata simplu, logic si usor niste discipline pe care majoritatea elevilor nu le conidera asa. De aceea rolul profesorului in cadrul unei meditatii la fizica este de a face informatia mai usor de retinut, de a adapta totul in functie de fiecare elev si de necesitatiile acestuia si mai ales de punerea in practica a ceea ce s-a invatat.

 

Meditații Fizică,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Ora: 00:00
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Data de început:
Zile de desfășurare:
Ora:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:

Orice zi a săptămânii
00:00
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466