Meditatii Limba Franceza - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Franceza 2018-05-14T20:52:55+00:00

Meditatii Franceza

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Limba franceza este limba internationala pentru teatru, pentru arte vizuale, dans, arhitectura, gastronomie, moda… . Necesitatea cunoasterii limbii franceze intervine inca din anii de scoala, pentru ca se intampla ca majoritatea cartilor de specialitate care ne pot fi de mare folos sa nu fie traduse in limba romana, sau sa fie mult mai eficiente in limba lor originala.

Odata cu integrarea in Uniunea Europeana, orizontul de munca s-a deschis foarte mult. Acum avem marea posibilitate de a ne angaja pe teritoriul tarilor care fac parte din Uniune si nu numai, copiilor nostri li se da sansa de a studia peste granitele Romaniei. Elevii care invata limba franceza la nivel performant, vor avea acces la invatamant superior in Franta, la facultati cu traditie universitara. Doua lucruri extraordinare, nu? Dar cum poti sa profiti de aceste sanse? Numai cunoscand limbi straine, respectiv limba tarii pe care o vizezi, detinand un certificat din care sa ateste cunostintele tale, vei putea sa beneficiezi de aceste oportunitati.

Limba franceza este o limba vorbita in lumea intreaga. In aproape 70 de state din lume,  franceza este limba oficiala. Franceza este si limba straina cea mai studiata in lume dupa engleza. Totodata, limba franceza este si o limba a relatiilor internationale, deoarece este si limba oficiala a institutiilor precum ONU, Uniunea Europeana, UNESCO, NATO, Crucea Rosie Internationala.

Meditatii Limba Franceza – Centrul Unirea Bucuresti

La meditatiile de limba franceza, profesorii nostri utilizeaza o metoda complexa de instruire, care permite formarea tuturor competentelor necesare pentru cunoasterea unei limbi straine: exprimare corecta, intelegere dupa auz, lectura si scriere, vocabular bogat.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Meditații Franceză,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 100 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
100 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466