Meditatii Limba Franceza - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Franceza 2018-10-22T20:22:50+00:00

Meditatii Limba Franceza Bucuresti

Fiecare meditatie este special creata pentru tine.
Centru de pregatire a examenelor DELF.

“Te ajutam sa iti depasesti limitele
ca sa poti juca dupa regulile tale.”

ALEGE CURSUL CARE TI SE POTRIVESTE

MEDITATII INDIVIDUALE

Daca vrei un curs personalizat care sa contina exact ceea iti doresti atunci meditatiile de tip individual sunt cele mai potrivite pentru tine.

Avantaje

Program Flexibil

Esti numai tu in atentia Profesorului

Materia este special conceputa pentru tine

Feedback saptamanal

Examinari frecvente

BENEFICIEZI DE 8% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 120RON 110RON

AI 17% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

600RON 500RON

REZERVA-TI UN LOC

MEDITATII SEMI-INDIVIDUALE

Sedintele semi-individuale sunt solutia ideala daca doriti sa invatati rapid si sa pastrati un pret scazut. Sunt recomandate in special pentru colegi, prieteni, cupluri.

AVANTAJE

Ai un/o prieten/a, coleg/a, sora/frate

Aveti un obiectiv comun

Vreti sa luati meditatii impreuna

Aveti un nivel apropiat de cunostiinta

Doriti sa petreceti cat mai mult timp impreuna

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

CURSURI DE GRUP

Daca iti place sa muncesti in echipa, esti o persoana sociabila si iti face placere sa vorbesti cu altii, atunci un curs de grup te va motiva mai tare

> Vezi detalii

Limba franceza este limba internationala pentru teatru, pentru arte vizuale, dans, arhitectura, gastronomie, moda… . Necesitatea cunoasterii limbii franceze intervine inca din anii de scoala, pentru ca se intampla ca majoritatea cartilor de specialitate care ne pot fi de mare folos sa nu fie traduse in limba romana, sau sa fie mult mai eficiente in limba lor originala.

Odata cu integrarea in Uniunea Europeana, orizontul de munca s-a deschis foarte mult. Acum avem marea posibilitate de a ne angaja pe teritoriul tarilor care fac parte din Uniune si nu numai, copiilor nostri li se da sansa de a studia peste granitele Romaniei. Elevii care invata limba franceza la nivel performant, vor avea acces la invatamant superior in Franta, la facultati cu traditie universitara. Doua lucruri extraordinare, nu? Dar cum poti sa profiti de aceste sanse? Numai cunoscand limbi straine, respectiv limba tarii pe care o vizezi, detinand un certificat din care sa ateste cunostintele tale, vei putea sa beneficiezi de aceste oportunitati.

Limba franceza este o limba vorbita in lumea intreaga. In aproape 70 de state din lume,  franceza este limba oficiala. Franceza este si limba straina cea mai studiata in lume dupa engleza. Totodata, limba franceza este si o limba a relatiilor internationale, deoarece este si limba oficiala a institutiilor precum ONU, Uniunea Europeana, UNESCO, NATO, Crucea Rosie Internationala.

Meditatii Limba Franceza – Centrul Unirea Bucuresti

La meditatiile de limba franceza, profesorii nostri utilizeaza o metoda complexa de instruire, care permite formarea tuturor competentelor necesare pentru cunoasterea unei limbi straine: exprimare corecta, intelegere dupa auz, lectura si scriere, vocabular bogat.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin