Meditatii Limba Franceza - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Franceza 2018-03-21T19:52:50+00:00

Meditatii Franceza

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Limba franceză reprezintă un avantaj pentru reuşita studiilor voastre în Franţa, chiar dacă practicarea limbii franceze nu este cerută în mod sistematic pentru a se înscrie în învăţământul superior francez. Atenţie însă: necunoaşterea sau ignorarea limbii franceze sunt principalele cauze ale nereuşitei studenţilor străini, mai ales în domenii precum ştiinţele umane sau dreptul. O limbă vorbită în lumea întreagă. Mai bine de 260 de milioane de persoane folosec franceza pe cele cinci continente. În aproape 70 de state din lumea întreagă, franceza este limbă oficială. Franceza este şi limba străină cea mai studiată în lume după engleză. Franţa dispune de cea mai mare reţea de instituţii culturale în străinătate, instituţii în care sunt prendate cursuri de franceză pentru mai bine de 750.000 de persoane în fiecare an.Totodata limba franceza este si o limbă a relațiilor internaționale, deoarece este atât limba de lucru, cât şi limba oficială a instituţiilor precum ONU, Uniunea Europeană, UNESCO, NATO, Crucea Roşie Internaţională.

Franceza este limbă internaţională pentru teatru, pentru arte vizuale, dans, arhitectură, gastronomie, modă…Cunoaşterea limbii franceze înseamnă un acces în versiune originală la marile texte ale literaturii franceze şi francofone, dar şi la cinematografie şi muzică.

Învăţarea limbii franceze poate facilita mai apoi învăţarea altor limbi latine precum spaniola, italiană, portugheza sau română. Privind importanta limbii franceze din randurile de mai sus constatam ca nu poate fi decat un beneficiu urias cunoasterea si vorbirea fluenta a acestei limbi. Aceasta se poate obtine cu usurinta prin urmarea unor meditatii de limba franceza.

Meditatii Limba Franceza – Centrul Unirea Bucuresti – Centrul de meditatii Acreditat

La meditatiile de limbă franceză este utilizată metoda complexă de instruire, care permite formarea tuturor competenţelor necesare pentru cunoaşterea fluentă a unei limbi străine: exprimarea corectă, înţelegerea după auz, lectura şi scrierea, posedarea unui vocabular bogat şi a unei pronunţii bune, ceea ce este, probabil, cel mai dificil în studierea acestei limbi aristocratice.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Meditații Franceză,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 100 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
100 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466