Meditatii Geografie - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Geografie 2018-01-12T16:41:11+00:00

Meditatii Geografie

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Geografia este știința care studiază relieful, terenurile, trăsăturile, locuitorii și fenomenele Pământului.

Geografia este stiinta din care orice cetatean ar trebui sa isi insuseasca nenumarate notiuni. Fie ca o inveti din clasele mici, fie ca o inveti pentru examenele nationale, precum bacalaureatul unde o poti alege ca disciplina de notare, fie ca o inveti ca adult iti este de mare ajutor in viata de zi cu zi.

Nu te obligă nimeni să fii pasionat de geografia clasică, mai ales în era tehnologiei informaţiei, când totul este pe Google. Cu un simplu „search” ai găsit şi harta, ţi s-au numărat şi distanţele, ai aflat şi coordonatele. Tehnologizarea ne uşurează căutarea, dar fără energie şi bază geografică elementară şi clasică, nu vei manevra gadgeturi şi nu vei ştii niciodată ce să cauţi pe internet. Fără noţiuni elementare de geografie nu vei ştii niciodată care e diferenţa dintre latitudine şi longitudine, iar simpla căutare a unui avion, ca exemplu real petrecut nu demult, s-a dovedit a fi o mare problemă pentru oamenii deţinători de tehnologie performantă, şi nu pentru simplii oameni fără tehnologie din mijlocul munţilor, dar şi orice informaţie despre oricare obiect turistic căutat.

Meditatii Geografie – Centrul Unirea Bucuresti – Centru de Meditatii Acreditat

Astfel ca geografia este disciplina la care ar trebui sa excelam si sa o inmagazinam pe tot parcursul vietii. In ajutorul celor care isi doresc sa invete geografia usor, clar si la un nivel inalt vin meditatiile la geografie. Acestea, facandu-se sub indrumarea unui profesor de geografie care are notiunile stiintifice, dar si pe cele psihopedagogice nu pot fi decat de mare ajutor celor care vor sa isi insuseasca informatiile fie pentru bacalaureat, fie pentru alte domenii de activitate.

Meditații Geografie,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Ora: 00:00
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Data de început:
Zile de desfășurare:
Ora:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:

Orice zi a săptămânii
00:00
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466