Meditatii Geografie - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Geografie 2018-03-21T19:52:14+00:00

Meditatii Geografie

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Geografia este stiinta care studiaza relieful, terenurile, trasaturile, locuitorii si fenomenele Pamantului.

Geografia este stiinta din care orice cetatean ar trebui sa isi insuseasca nenumarate notiuni. Fie ca o inveti din clasele mici, fie ca o inveti pentru examenele nationale, precum bacalaureatul unde o poti alege ca disciplina de notare, fie ca o inveti ca adult, geografia iti este de mare ajutor in viata de zi cu zi.

Nu te obliga nimeni sa fii pasionat de geografia clasica, mai ales in era tehnologiei informatiei, cand totul este pe Google. Cu un simplu „search” ai gasit si harta, ti s-au numarat si distantele, ai aflat si coordonatele. Tehnologizarea ne usureaza cautarea, dar fara energie si baza geografica elementara si clasica, nu vei manevra gadgeturi si nu vei sti niciodata ce sa cauti pe internet. Fara notiuni elementare de geografie nu vei sti niciodata care e diferenta dintre latitudine si longitudine, iar simpla cautare a unui avion, ca exemplu real petrecut nu demult, s-a dovedit a fi o mare problema pentru oamenii detinatori de tehnologie performanta, si nu pentru simplii oameni fara tehnologie din mijlocul muntilor.

Meditatii Geografie – Centrul Unirea Bucuresti – Centru de Meditatii Acreditat

Astfel ca geografia este disciplina la care ar trebui sa excelam pentru ca ne este de ajutor pe tot parcursul vietii. In ajutorul celor care isi doresc sa invete geografia usor, clar si la un nivel inalt, oferim meditatii la geografie. Pentru ca meditatiile se desfasoara sub indrumarea unui profesor de geografie care detine notiunile stiintifice, dar si pe cele psihopedagogice, acestea sunt de mare ajutor celor care vor sa isi insuseasca informatiile atat pentru examenul de bacalaureat, cat si in alte domenii de activitate.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Meditații Geografie,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466