Meditatii Limba Germana - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Germana 2018-03-21T19:52:35+00:00

Meditatii Germana

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Germania se clasează pe locul 4 pe glob ca și putere economică și este numărul 1 la export în lume, iar limba germana este limba oficială în Germania, Austria și Liechtenstein, una din limbile oficiale în Belgia (alături de neerlandeză și franceză), Elveția (împreună cu franceza, retoromana și italiana) și Luxemburg (împreună cu franceza și luxemburgheza), precum și limbă oficială regională în regiunea autonomă Tirolul de Sud din nordul Italiei (alături de italiană), Raionul național german Halbstadt din Rusia (alături de rusă) și Raionul național german Azovo din Rusia (alături de rusă). Astfel se poate observa ca limba germana este, dupa limba engleza, cea mai cautata si folosita de intreaga populatie. Oricine isi doreste va reusi sa o invete apeland la meditatiile de limba germana.

După meditatiile de limba germană, ușile se vor deschide larg și vei avea parte de noi oportunități. Vei putea comunica cu alte culturi într-o limbă vorbită la nivel global. Studiile au demonstrat faptul că 30% din adolescenții români folosesc limba germană ca și a doua limbă, limba germană fiind din ce în ce mai căutate.

În România există numeroși investitori germani. Cum te-ai simți dacă ai vorbi cu ei direct în limba lor nativă? Vor rămâne profund impresionați aflând faptul că tu ai fost implicat si dornicde a invata limba germană pentru a putea vorbi cu ei în limba lor nativă.

Meditatii Limba Germana – Centrul Unirea Bucuresti – Centrul de meditatii acreditat

Invatarea unei limbi straine are un impact major asupra inteligentei umane. Un studiu recent, realizat in cadrul Universitatii Lund din Suedia, a dezvaluit ca asimilarea intr-un timp foarte scurt a unei limbi straine determina dezvoltarea vizibila a creierului.

Limba germană nu este grea, o poți învăța relativ simplu și repede, iar meditatiile reprezinta un mod perfect de a o studia.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Meditații Germană,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 100 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
100 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466