Meditatii Limba Germana - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Germana 2018-06-20T08:07:21+00:00

Meditatii Germana

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Limba germana este o limba complexa, care, cel putin noua, romanilor, ne inspira oarecum teama, dar nu este o limba cu un grad de dificultate atat de ridicat, se poate invata relativ simplu si repede, daca ai parte de un ajutor adecvat, un profesor cu experienta care sa se axeze strict pe nevoile tale. Oricine isi doreste sa invete, va reusi prin intermediul  meditatiilor de limba germana oferite de Centrul Unirea.

Invatarea unei limbi straine are un impact major asupra inteligentei umane. Un studiu recent, realizat in cadrul Universitatii Lund din Suedia, a dezvaluit ca asimilarea intr-un timp foarte scurt a unei limbi straine determina dezvoltarea vizibila a creierului.

Meditatii Limba Germana – Centrul Unirea Bucuresti

Din punct de vedere profesional, cunoasterea limbii germane reprezinta un avantaj. In Romania exista numerosi investitori germane care au venit la noi cu scopul de a investi, de a se dezvolta, de a acapara si piata de desfacere de aici. Ce inseamna acest lucru? Ca acesti oameni care conduc companii multinationale au nevoie de oameni care cunosc limba germana pentru a colabora mai usor. Avantajele sunt numeroase. Ai vrea cumva sa ratezi o sansa ca aceasta?

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Meditații Germană,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 100 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
100 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466