Meditatii Informatica - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Informatica 2017-12-21T21:18:11+00:00

Meditatii Informatica

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

„Informatica restabileşte nu numai unitatea matematicilor pure şi a celor aplicate, a tehnicii concrete şi a matematicilor abstracte, dar şi cea a ştiinţelor naturii, ale omului şi ale societăţii. Reabilitează conceptele de abstract şi de formal şi împacă arta cu ştiinţa, nu numai în sufletul omului de ştiinţă, unde erau întotdeauna împăcate, ci şi în filosofarea lor.”- Grigore C.Moisil (1906- 1973)

Informatica este considerata stiinta viitorului. În prezent, informatica își găsește aplicații în toate domeniile vieții. Prezența ei este puternic amplificată de impactul pe care îl are Internetul. Rețeaua la nivel mondial a revoluționat comunicarea dintre companii, logistica, mass media, dar și viata privată a fiecarui individ.

Primele întâlniri cu informatica le avem în anii de școală, în special în cei de liceu, dacă alegem profilul mate-info, unde ne punem bazele acestui domeniu.

Următoarele întâlniri cu acest domeniu le avem în anii de facultate, unde cunoaștem adevărata informatică și unde aprofundăm cunoștințele referitoare la acesta.

În general, oamenii aleg acest domeniu, deoarece meseriile ce au la bază informatica sunt foarte bine plătite, avand o deschidere mare in toate tarile din lume. Cu toate că se câștigă foarte bine, la bazele informaticii stă multă muncă, gândire și răbdare, cu ajutorul cărora poți ajunge un adevărat informatician. Atat pentru a reusi sa obtii rezultate deosebite la examenele nationale unde poti opta ca proba informatica, cat si pe parcursul vietii, meditatiile la informatica te vor ajuta sa intelegi si sa inveti cu usurinta tainele acestui domeniu care este la mare cautare in zilele noastre.

Meditații Informatică,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Ora: 00:00
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Data de început:
Zile de desfășurare:
Ora:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:

Orice zi a săptămânii
00:00
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466