Meditatii Limba Italiana - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Italiana 2018-05-14T20:53:19+00:00

Meditatii Italiana

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Limba italiana este limba oficiala in Italia si una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene. Cunoasterea limbii italiene te va ajuta sa comunici eficient cu strainii cu care vii in contact, fie ca esti la munca ori in vacanta. Limba italiana nu te va ajuta doar sa comanzi pizza sau sa vizionezi un film fara subtitrare, ci iti va da acces la multe lucrari de arta si opere literare, dar mai ales iti va deschide noi orizonturi si noi oportunitati in obtinerea locului de munca mult dorit.

Pentru reusita invatarii cu usurinta a limbii italiene, Centrul Unirea desfasoara meditatii de limba italiana in Bucuresti.

Meditatii Limba Italiana – Centrul Unirea Bucuresti

Meditatiile la limba italiana sunt interactive, se desfaoara intr-un mediu placut, cu un profesor cu experienta, intr-o locatie situata in centrul Bucurestiului. Invatarea are loc natural. Gramatica si structura propozitiei sunt destul de simple, iar faptul ca romana si italiana au in comun destul de multe cuvinte si structuri gramaticale nu face decat sa incurajeze cursantul sa inceapa sa comunice.

Invatarea unei limbi straine este necesara pentru dezvoltarea ta, atat pe plan profesional cat si pe plan personal. Meditatiile de la Centrul Unirea se desfasoara sub indrumarea unor persoane specializate care te ajuta in permanenta si care iti clarifica neintelegerile pas cu pas.

Totul tine de tine, de dorinta ta de a invata!

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Meditații Italiană,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 100 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
100 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466