Meditatii Limba Italiana - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Italiana 2018-03-21T19:53:02+00:00

Meditatii Italiana

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Limba italiana este limba oficială în Italia, o limbă oficială a Uniunii Europene și o limbă minoritară în două alte țări ale Uniunii Europene. Este una dintre cele mai vorbite limbi ale UE, după germană, engleză și franceză. Nu este o limbă internațională ca engleza, franceza sau spaniola, se folosește mult in spațiul Marii Mediterane și se învață ca una dintre cele mai populare limbi străine din lume. Cunoștințele de italiană sunt indispensabile pentru istorici și muzicieni, in special, când este vorba de operă. Italiana este, de asemenea, foarte importantă pentru gastronomia internațională pretutindeni în lume.

Dacă ați hotărât să studiați limba italiană, nu va fi ușor doar să se comande pizza și paste când ajungeți în Italia sau să vă uitați la filme în limba italiană fără subtitrare și să vorbiți cu familii de italieni, dar limba italiană vă va da acces și la lucrări de artă, opere literare si mai ales va va deschide noi orizonturi si noi opurtunitati in obtinerea diferitelor job-uri.

Pentru reusita invatarii cu usurinta a limbii italiene o reprezinta cursurile de limba italiana.

Meditatii Limba Italiana – Centrul Unirea Bucuresti – Centrul de meditatii Acreditat

Meditatiile de limba italiană sunt interactive și sociabile , iar învățarea are loc natural. O pondere importantă a meditatiilor de limba italiană este deținută de comunicare care se întâmplă chiar de la primele lecții, iar avantajul unei limbi cu o sonoritate similară cu româna este clar. Gramatica și structura propoziției sunt destul de simple, iar faptul că româna și italiana au în comun destul de multe cuvinte cât și structuri gramaticale nu face decât să încurajeze cursantul să înceapă să comunice.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Meditații Italiană,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 100 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
100 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466