Meditatii Matematica Bucuresti - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Matematica 2018-01-10T22:51:37+00:00

Meditatii Matematica Bucuresti

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

“Matematica este stiinta care se ocupa cu studiul marimilor, al relatiilor cantitative si al formelor spatiale”… cam asa spune DEX-ul sau “ La ce imi foloseste mie? / Cum sa invat asta?” ar spune elevul.

De departe, matematica este indispensabila vietii cotidiene, insa cel mai important beneficiu al matematicii este dezvoltarea gandirii si capacitatii de a procesa informatiile, de a ajunge si de a extrage concluzii.

Matematica este “poarta si cheia stiintelor” scria Roger Bacon in anul 1267, insa si in prezent, prin faptul ca oamenii de stiinta depind de matematica pentru descrierea exacta a observatiilor si experimentelor pe care le fac. Totodata, matematica este folosita si in stiintele sociale precum economia, psihologia, sociologia, dar si in toate cele din profilul real (fizica, chimia, biologia) si chiar si in cele ce apartin profilului uman cum ar fi istoria sau geografia.

Desi majoritatea elevilor privesc, doar la nivel de examne nationale, matematica, aceasta insa ii ajuta pe tot parcursul formarii vietii, atat pentru intregul proces de invatare pe care il urmeaza cat si la nivelul dezvoltarii intelectului si a logicii.

Cu totii avem nevoie sa invatam matematica, dar ce fel de metode practice am putea gasi sa reusim aceasta intr-un mod eficient? Vom prezenta metodele pe care profesorul de matematica le foloseste, de adesea la orele de meditatii la matematica, unde timpul ii permite atat lui cat si elevului sa aprofundeze si sa obtina rezultatele dorite. Metoda modelelor este metoda prin care elevul are un exemplu de exercitiu rezolvat drept model, iar acesta ii va fi de ajutor in a rezolva si alte exercitii. De aceea se recomanda prin aceasta metoda sa se reia exercitiile rezolvate la sedintele de meditatii la matematica si acasa. O alta metoda este metoda expunerii prin care un elev explica rezolvarea unui exercitiu altui elev, astfel se realizeaza si o aprofundare a tot ceea ce a invatat si se asigura si profesorul de reusita obtinuta. Metoda intrebarilor este cea prin care ar trebui sa incercam sa raspundem la intrebari precum “De ce notiuni am nevoie pentru a rezolva acest exercitiu/ aceasta problema?” sau “Care sunt etapele pe care trebuie sa le urmez pentru a rezolva problema/exercitiu?”. Cand trebuie sa se invete definitii, formule este de preferat sa se foloseasca metoda culorilor care ajuta si stimuleaza memoria vizuala.

Toate aceste metode sunt adesea folosite in obtinerea rezultatelor dorite la invatarea matematicii.

Matematica necesita mult exercitiu, un profesor de matematica cu rabdare si metode potrivite pentru fiecare, iar acestea sunt cel mai adesea obtinute in cadrul meditatiilor . Meditatiile la matematica reprezinta cadrul perfect in care elevul performeaza.

Centrul Unirea – Meditatii Matematica Bucuresti

Meditații Matematică, București
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Ora: 00:00
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Data de început:
Zile de desfășurare:
Ora:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:

Orice zi a săptămânii
00:00
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466