- Meditatii Limba romana - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Romana 2018-01-12T15:49:58+00:00

Meditatii Romana

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Limba Română e o poveste: fantastică pentru unii, imposibilă pentru alţii!”- Definiţii eretice

De ce sa invat limba romana? E o intreare pe care noi romanii nici nu ar trebui sa ne-o punem deoarece e de datoria noastra sa stim sa ne exprimam corect, iar in cazul elevilor ce urmeaza sa sustina examenele nationale limba romana ar trebui sa fie proba la care cu totii sa exceleze, insa aceasta nu se intampla. Fiinda limba romana este atat de importanta in viata fiecarui roman si in acelasi timp prea putin stiuta, se recomanda o optune perfect atat pentru elevi cat si pentru adulti meditatiile la limba roamana.

Limba română este o limbă indo-europeană, din grupul italic și din subgrupul oriental al limbilor romanice. Printre limbile romanice, româna este a cincea după numărul de vorbitori, în urma spaniolei, portughezei, francezei și italienei. Din motive de diferențiere tipologică, limba română mai este numită în lingvistica comparată limba dacoromână sau dialectul dacoromân. De asemenea, este înregistrată ca limbă de stat atât în România cât și în Republica Moldova, unde circa 75% din populație o consideră limbă maternă.

Meditatii Limba Romana – Centrul Unirea Bucuresti

Meditatiile la limba romana sunt concepute pentru persoanele care doresc sa-si imbunatateasca capacitatea de exprimare sau de scriere in limba romana; pentrun elevii sau studentii care se pregatesc pentru diferite examene; pentru cei care doresc sa invete un limbaj specific unui anumit domeniu: de afaceri, medical, tehnic etc; pentru cei care doresc sa invete sa foloseasca limba romana (scris sau vorbit) la un nivel avansat conform cerintelor jobului: manageri, personal de conducere etc; pentru persoanele care fac anumite greseli de scriere si exprimare in limba romana.

Meditații Limba Română,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Ora: 00:00
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Data de început:
Zile de desfășurare:
Ora:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:

Orice zi a săptămânii
00:00
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466