Meditatii Spaniola - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Spaniola 2018-03-21T19:52:56+00:00

Meditatii Spaniola

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Limba spaniola a devenit foarte populara in lume si a reusit sa recupereze rapid o buna parte din terenul pierdut in fata englezei, francezei sau germanei. Este o limba care se asimileaza destul de facil, deoarece are origini latine.

Spaniola este una dintre cele mai vorbite limbi ale lumii, având aproximativ 400 de milioane de vorbitori răspândiţi pe 4 continente: Europa, America de Sud şi Centrală, America de Nord, Africa. De asemenea este limba oficială a unuia dintre primele 10 state cele mai dezvoltate din Europa,  una dintre cele mai importante limbi folosite în tranzacţiile comerciale internaţionale.

Spania este o economie dinamică pe pieţele internaţionale, fiind în permanentă căutare de noi pieţe de desfacere în special în ţările emergente.

Este o prezenţă importantă pe piaţa românească în sectoare precum cel imobiliar, alimentaţie (vinuri, fructe de mare, legume şi fructe), construcţii şi materiale de construcţii, energie, modă şi confecţii, turism etc.

Meditatii Spaniola – Centrul Unirea Bucuresti – Centrul de meditatii Acreditat

De aceea daca doresti să beneficiezi de o bursă de studii Erasmus la o universitate de prestigiu spaniolă, să dispui de mai multe şanse de angajare la terminarea facultăţii, să te anagajezi la o companie internaţională din domeniul outsourcing sau call center (HP, Genpact, Oracle etc.), să colaborezi cu firme spaniole,  să lucrezi în Spania, America Latină, SUA prin programele de tip Work & Travel, să ai acces la surse de informare şi documentaţie în limba spaniolă,  să faci schimb de experienţă sau să colaborezi cu specialişti din domeniu spanioli sau sudamericani, să vizitezi Spania şi America Latină, atunci spaniola este alegerea cea mai potrivită. Astfel ca pentru a invata limba spaniola intr-un mediu placut si eficient este indicat sa alegi meditatiile de limba spaniola in care ai posibilitatea sa iti atingi scopurile cu usurinta, sa capeti toate informatiile si notiunile de care ai nevoie. Meditatiile de limba spaniola se adresează tuturor celor interesaţi să achiziţioneze cunoştinţe şi competenţe de comunicare de bază, precum şi celor ce doresc să îşi perfecţioneze nivelul dobândit.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Meditații Spaniolă,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 100 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
100 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466