Meditatii Spaniola - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Spaniola 2018-10-22T20:23:43+00:00

Meditatii Limba Spaniola Bucuresti

Fiecare meditatie este special creata pentru tine.
Centru de pregatire a examenelor DELE.

“Te ajutam sa iti depasesti limitele
ca sa poti juca dupa regulile tale.”

ALEGE CURSUL CARE TI SE POTRIVESTE

MEDITATII INDIVIDUALE

Daca vrei un curs personalizat care sa contina exact ceea iti doresti atunci meditatiile de tip individual sunt cele mai potrivite pentru tine.

Avantaje

Program Flexibil

Esti numai tu in atentia Profesorului

Materia este special conceputa pentru tine

Feedback saptamanal

Examinari frecvente

BENEFICIEZI DE 8% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 120RON 110RON

AI 17% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

600RON 500RON

REZERVA-TI UN LOC

MEDITATII SEMI-INDIVIDUALE

Sedintele semi-individuale sunt solutia ideala daca doriti sa invatati rapid si sa pastrati un pret scazut. Sunt recomandate in special pentru colegi, prieteni, cupluri.

AVANTAJE

Ai un/o prieten/a, coleg/a, sora/frate

Aveti un obiectiv comun

Vreti sa luati meditatii impreuna

Aveti un nivel apropiat de cunostiinta

Doriti sa petreceti timp mai mult impreuna

BENEFICIEZI DE 10% REDUCERE DACA TE INSCRII CHIAR ACUM 100RON 90RON

AI 20% REDUCERE LA 5 CURSURI ACHIZITIONATE

500RON 400RON

REZERVA-TI UN LOC

CURSURI DE GRUP

Daca iti place sa muncesti in echipa, esti o persoana sociabila si iti face placere sa vorbesti cu altii, atunci un curs de grup te va motiva mai tare

> Vezi detalii

Limba spaniola a devenit foarte populara in lume si a reusit sa recupereze rapid o buna parte din terenul pierdut in fata limbii engleze, franceze sau a limbii germane. Este o limba care se asimileaza destul de facil, deoarece este o limba latina, la fel ca limba romana.

Spaniola este una dintre cele mai vorbite limbi ale lumii, avand aproximativ 400 de milioane de vorbitori raspanditi pe 4 continente: Europa, America de Sud si Centrala, America de Nord, Africa. De asemenea, este una dintre cele mai importante limbi folosite in tranzactiile comerciale internationale.

Spania este o prezenta importanta pe piata romaneasca in sectoare precum cel imobiliar, alimentatie (vinuri, fructe de mare, legume si fructe), constructii si materiale de constructii, energie, moda si confectii, turism etc.

Invatarea unei limbi straine ar trebui sa insemne o relationare stransa cu modul de a gandi, cultura si cotidianul poporului in care ea se vorbeste. In plan social cu siguranta reprezinta un atu. De fiecare data cand te vei intalni cu un cetatean spaniol, caruia ii vei vorbi in limba sa, va fi impresionat. Iar atunci cand o astfel de situatie se intampla in timpul unei discutii de afaceri, acel parteneriat va avea sanse sa devina unul de succes.

Meditatii Spaniola – Centrul Unirea Bucuresti

Daca doresti sa beneficiezi de o bursa de studii Erasmus la o universitate de prestigiu spaniola, sa dispui de mai multe sanse de angajare la terminarea facultatii, sa te anagajezi la o companie internationala, sa ai acces la surse de informare si documentatie in limba spaniola, sa vizitezi Spania sau America Latina, atunci invatarea limbii spaniole este alegerea cea mai potrivita.

Pentru cei care doresc sa invete limba spaniola intr-un mediu placut si eficient, Centrul Unirea Bucuresti ofera meditatii la limba spaniola, care te vor ajuta sa dobandesti cu usurinta toate informatiile si notiunile de care ai nevoie pentru a reusi.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin