Meditatii Spaniola - Centrul Unirea Bucuresti
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Spaniola 2018-05-14T20:51:37+00:00

Meditatii Spaniola

Rezerva-ti un loc
0748.959.466

Limba spaniola a devenit foarte populara in lume si a reusit sa recupereze rapid o buna parte din terenul pierdut in fata limbii engleze, franceze sau a limbii germane. Este o limba care se asimileaza destul de facil, deoarece este o limba latina, la fel ca limba romana.

Spaniola este una dintre cele mai vorbite limbi ale lumii, avand aproximativ 400 de milioane de vorbitori raspanditi pe 4 continente: Europa, America de Sud si Centrala, America de Nord, Africa. De asemenea, este una dintre cele mai importante limbi folosite in tranzactiile comerciale internationale.

Spania este o prezenta importanta pe piata romaneasca in sectoare precum cel imobiliar, alimentatie (vinuri, fructe de mare, legume si fructe), constructii si materiale de constructii, energie, moda si confectii, turism etc.

Invatarea unei limbi straine ar trebui sa insemne o relationare stransa cu modul de a gandi, cultura si cotidianul poporului in care ea se vorbeste. In plan social cu siguranta reprezinta un atu. De fiecare data cand te vei intalni cu un cetatean spaniol, caruia ii vei vorbi in limba sa, va fi impresionat. Iar atunci cand o astfel de situatie se intampla in timpul unei discutii de afaceri, acel parteneriat va avea sanse sa devina unul de succes.

Meditatii Spaniola – Centrul Unirea Bucuresti

Daca doresti sa beneficiezi de o bursa de studii Erasmus la o universitate de prestigiu spaniola, sa dispui de mai multe sanse de angajare la terminarea facultatii, sa te anagajezi la o companie internationala, sa ai acces la surse de informare si documentatie in limba spaniola, sa vizitezi Spania sau America Latina, atunci invatarea limbii spaniole este alegerea cea mai potrivita.

Pentru cei care doresc sa invete limba spaniola intr-un mediu placut si eficient, Centrul Unirea Bucuresti ofera meditatii la limba spaniola, care te vor ajuta sa dobandesti cu usurinta toate informatiile si notiunile de care ai nevoie pentru a reusi.

Spune-le si prietenilor
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Meditații Spaniolă,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 100 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
100 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0748.959.466