Cursuri Limba Araba Cluj - Centrul Unirea Cluj-Napoca
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Araba 2018-05-04T08:46:06+00:00

Cursuri Limba Araba Cluj

Rezerva-ti un loc
0757.145.632

Pentru cei care sunt in orasul Cluj si isi doresc sa se dezvolte intelectual si sa invete lucruri noi care sa ii ajute in viata le putem aduce o propunere inteligenta cu largi perspective in viitor cum ar fi invatarea limbii arabe.

Fie ca esti nevoit de serviciul, de scoala, de dorinta de ati deschide noi drumuri in obtinerea diferitelor job-uri sau pur si simplu din dorinta de a invata altceva cursurile de limba araba reprezinta o adevarata obtiune in atingerea diferitelor scopuri.

Asemenea tuturor limbilor, limba araba continua sa evolueze fiind una dintre cele mai raspandite limbi de pe glob. Este vorbita de milione de cetateni din Asia, din nordul Africii si de marea majoritate a musulmanilor raspanditi in alte tari. In total, limba araba este folosita in vorbire de aproximativ 1 miliard de persoane din intreaga lume.

Cursuri Limba Araba Cluj – Centrul Unirea Cluj-Napoca

Poti invata limba araba online, fara profesor cu ajutorul cartilor editate sau cu profesor in cadrul diverselor cursuri organizate dar trebuie sa recunoastem ca atunci cand participam la un curs organizat performanta se atinge mai usor, iar atunci cand dublam cu munca constanta si cu dedicare totul va deveni o reusita. De aceea in orasul Cluj avem sansa sa participam la un curs de limba araba invatand cu usurinta aceasta limba.

Curs Arabă Individual, Orice Nivel
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore/ședință
Modul: Orice modul
Nivel: Începător, Intermediar, Avansat
Preț: 100 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore/ședință
Orice modul
Începător, Intermediar, Avansat
100 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0757145632 / 0364141314