Cursuri Italiana - Centrul Unirea Cluj-Napoca
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Cursuri Italiana 2018-01-07T15:31:44+00:00

Cursuri Italiana

Rezerva-ti un loc
0757.145.632

Sa inveti limba italiana nu este foarte dificil fiind o limba cu radacini latine care se inrudeste cu limba noastra, insa pentru a reusi sa o inveti cu usurinta intr-un timp util si intr-un mod corect este indicat sa urmezi un curs de limba italiana. Daca va afaati in orasul Cluj si doriti sa invatati aceasta limba puteti sa participati la cursurile de limbi straine care au ca indrumatori profesori cu certificari recunoscute international, cu nivel pedagogic absolvit. De asemenea cursurile se desfasoara in grup restrains de persoane, iar acest lucru dezvolta competitia, realizeaza sociabilitatea, leaga conversatii prin care participantii cursului isi vor putea pune in practica cunostintele teoretice acumulate.

Limba italiana nu este o limbă internațională ca engleza, franceza sau spaniola, se folosește mult in spațiul Marii Mediterane și se învață ca una dintre cele mai populare limbi străine din lume. Cunoștințele de italiană sunt indispensabile pentru istorici și muzicieni, in special, când este vorba de operă. Italiana este, de asemenea, foarte importantă pentru gastronomia internațională pretutindeni în lume.

Orice limba nou studiata nu poate decat sa aduca beneficii in viata sociala a oricarui individ, ajutandu-l sa creasca profesional si permitandu-I sa obtina cu usurinta job-uri noi, performante. Astfel ca tot ce le ramane de facut celor din Cluj care vor sa exceleze este sa patrunda si sa cunoasca tainele limbii italiene, iar mai apoi sa se bucure de performantele pe care le vor obtinem pe mai departe.

Curs Italiană Individual, Orice Nivel
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Ora: 00:00
Durată: 2 ore/ședință
Modul: Orice modul
Nivel: Începător, Intermediar, Avansat
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Data de început:
Zile de desfășurare:
Ora:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:

Orice zi a săptămânii
00:00
2 ore/ședință
Orice modul
Începător, Intermediar, Avansat
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0757145632 / 0364141314