Meditatii Limba Araba - Centrul Unirea Cluj-Napoca
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Araba 2018-05-04T08:50:21+00:00

Meditatii Araba

Rezerva-ti un loc
0757.145.632

Limba araba este vorbita de milione de cetateni din Asia, din nordul Africii si de marea majoritate a musulmanilor raspanditi in alte tari. Araba face parte din grupul limbilor semitice meridionale, are alfabet propriu si se scrie orizontal, de la drepta la stanga. Alfabetul are 28 de litere care noteaza consoanele. Vocalele fie nu se scriu fie se marcheaza ca accente deasupra sau dedesubtul consoanelor. Desi are o multitudine de dialecte, majoritatea vorbitorilor de araba inteleg araba clasica. Dupa numarul de vorbitori nativi, araba se claseaza pe locul 5 in lume, dupa mandarina, engleza, spaniola si hindi.

Sa cunosti limba araba nu poate decat sa aduca beneficii imense prin clasarea pe un alt nivel intelectual, aducand atat de multe oportunitati in cariera, in gasirea unui job, in viata personala prin calatorii, prin conversatiile si legaturile care se pot lega intre oameni de nationalitati diferite.

O sansa de a invata limba araba cu usurinta, intr-un timp relative scurt si eficient e reprezentata de meditatiile care se desfasoara cu ajutorul unui profesor indrumator. Astfel de forma de invatare este usor accesibila celor din orasul Cluj care au la dispozite centrul Educational Unirea unde se desfasoara aceste meditatii.

Meditatiile la limba araba urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale (intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete.