Meditatii Franceza - Centrul Unirea Cluj-Napoca
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Franceza 2018-05-04T08:51:17+00:00

Meditatii Franceza

Rezerva-ti un loc
0757.145.632

In orasul Cluj exista de peste 7 ani, Centrul Educational Unirea desfasoara meditatii si cursuri pentru limbile straine si pentru toate disciplinele scolare.

Orașul Cluj este unul dintre cele mai importante centre academice, culturale, industriale și de afaceri din România. Printre alte instituții, găzduiește cea mai mare universitate din țară, Universitatea Babeș-Bolyai, cu faimoasa sa grădină botanică. În 2015, Cluj-Napoca a fost Capitala Europeană a Tineretului.

Centrul Educational Unirea din Cluj pregateste elevii, studentii si nu numai, la limba franceza oferindu-le posibilitatea sa aleaga intre medtatii si cursuri la limba franceza.

Limba franceza este considerata o limba international, nu numai ca este vorbita in zeci de tari, dar si pentru ca este una din limbile oficiale folosite in mediul de afaceri si diferite organizatii mondiale. Ca limbă străină, franceza este, după engleză, limba învățată de cele mai multe persoane, în majoritatea țărilor. . Beneficiile participarii la sedintele de meditatii la limba franceza in Centrul nostru constau atat in asimilarea cunostintelor necesare acestei limbi, cat si in pregatirea pentru examene de tip Bacalaureat sau admitere la facultate si concursuri de specialitate. Mai mult, profesorii nostri ii ajuta pe participant sa invete limba franceza cu placere, correct si cu o usurinta mai mare.

Meditații Franceză,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0757145632 / 0364141314