Meditatii Informatica Cluj - Centrul Unirea Cluj-Napoca
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Informatica 2018-05-04T08:51:58+00:00

Meditatii Informatica Cluj

Rezerva-ti un loc
0757.145.632

Informatica reprezinta știința procesării sistematice a informației, în special a procesării cu ajutorul calculatoarelor. Termenul englezesc corespunzător este Computer Science (știința calculatoarelor).

Istoric, informatica s-a dezvoltat ca știință din matematică, în timp ce dezvoltarea primelor calculatoare își are originea în electrotehnică și telecomunicații. De aceea, calculatorul reprezintă doar dispozitivul pe care sunt implementate conceptele teoretice.

In prezent, informatica își găsește aplicații în toate domeniile vieții. Prezența ei este puternic amplificată de impactul pe care îl are Internetul. Rețeaua la nivel mondial a revoluționat comunicarea dintre companii, logistica, mass-media, dar și viața privată a fiecărui individ. Mai puțin vizibil, dar totuși omniprezent, informatica și-a câștigat un loc stabil până și în aparatele casnice, ca de exemplu înregistratorul video sau mașina de spălat. Printre altele, telefoanele inteligente, care sunt adevărate calculatoare, au permis democratizarea utilizării informatice pe scară extrem de largă.

Dat fiind importanta atat de mare a informaticii, studierera acesteia nu poate decat sa aduca decat beneficii in viata elevilor. Pe cat de importanta este aceasta stiinta pe atat de grea reperezinta studierea ei in lipsa unui porfesor indrumator si a unor meditatii la infromatica care sa ofere elevului tot timpul si toata atentia pentru a ajunge la intelegere, deprindere si mai ales performanta. Astfel de forma de invatare este usor accesibila celor din orasul Cluj care au la dispozite Centrul Educational Unirea unde se desfasoara aceste meditatii.

Meditatii Informatica Cluj – Centrul Unirea Cluj-Napoca

Meditații Informatică,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0757145632 / 0364141314