Meditatii Italiana - Centrul Unirea Cluj-Napoca
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Italiana 2018-05-04T08:52:27+00:00

Meditatii Italiana

Rezerva-ti un loc
0757.145.632

La intrebarea de ce sa invat o limba straina pe care si-o pun adesea adolescentii si nu numai, exista numeroase raspunsuri care arata avantajele invatarii unei limbi straine, insa ca raspuns personal ar fi citatul urmator : “Limbile ne dezvolta mintea, ne transforma viata si ne fac invingatori.”

Daca inveti limba italiana nu va fi ușor doar să comanzi pizza și paste când ajungeți în Italia sau să vă uitați la filme în limba italiană fără subtitrare și să vorbiți cu familii de italieni, dar limba italiană vă va da acces și la lucrări de artă, opere literare si mai ales va va deschide noi orizonturi si noi opurtunitati in obtinerea diferitelor job-uri. Astfel ca invatarea limbii italiene aduce beneficii atat pe plan profesional, cat si pe cel personal.

Pentru reusita invatarii cu usurinta a limbii italiene o reprezinta meditatiile de limba italiana. Un avantaj important al meditatiilor de limba italiană este deținut de comunicarea care se întâmplă chiar de la primele lecții, iar avantajul unei limbi cu o sonoritate similară cu româna este clar. Gramatica și structura propoziției sunt destul de simple, iar faptul că româna și italiana au în comun destul de multe cuvinte cât și structuri gramaticale nu face decât să încurajeze cursantul să înceapă să comunice. Astfel de forma de invatare este usor accesibila celor din orasul Cluj care au la dispozite Centrul Educational Unirea unde se desfasoara aceste meditatii.

Meditații Italiană,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0757145632 / 0364141314