Meditatii Limba Romana Cluj - Centrul Unirea Cluj-Napoca
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Romana 2018-05-04T08:52:51+00:00

Meditatii Limba Romana Cluj

Rezerva-ti un loc
0757.145.632

“Limba romana la sine acasa e o imparătie bogata, careia multe popoare i-au platit banii in aur. A o dezbraca de averile pe care ea le-a adunat in mai bine de 1000 de ani, inseamna a o face din imparateasa cersetoare…” (Mihai Eminescu). Cum vedem in citatul de mai sus, limba romana este asemuita unei bogatii pe care noi cei care o vorbim si o studiem nu trebuie sa o degradam, datoria noastra fiind sa o pastram, sa o invatam, sa o vorbim si sa o folosim corect.

Meditatii Limba Romana Cluj-Napoca – Centrul Unirea Cluj-Napoca

Pentru elevii care isi doresc sa invete limba romana atat de necesara si totodata atat de importanta la examenele pe care le sustin inca din clasele mici, Centrul Unirea Cluj vine in ajutor cu ore suplimentare de pregatire.
Meditatiile la limba romana au rolul de a ajuta elevii sa obtina perfomante la examenele si testele pe care trebuie sa le sustina. Centrul Unirea Cluj ofera pregatire si pentru strainii care isi doresc sa invete limba romana sau un limbaj specific unui anumit domeniu: de afaceri, medical, tehnic, etc.
Meditatiile la limba romana organizate in cadrul Centrului Unirea se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Avem acces la o retea extinsa de profesori specializati. Profesorii nostri se axeaza pe nevoile fiecarui elev in parte. Se folosesc metode de invatare adaptate varstei fiecarui elev, iar structurarea materiei se face tinand cont de ritmul fiecaruia, scopul nostru fiind intotdeauna acelasi: reusita elevului. Meditatiile se desfasoara intr-un ambient placut și motivant. Elevii nostri vin cu placere sa invete.

Alege Centrul Unirea – Excelenta in Educatie!

Meditații Limba Română,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0757145632 / 0364141314