Meditatii Spaniola - Centrul Unirea Cluj-Napoca
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Spaniola 2018-05-04T08:53:01+00:00

Meditatii Spaniola

Rezerva-ti un loc
0757.145.632

Este bine de stiut faptul ca limba spaniola este una dintre cele mai vorbite limbi ale lumii, având aproximativ 400 de milioane de vorbitori răspândiţi pe 4 continente: Europa, America de Sud şi Centrală, America de Nord, Africa.

De asemenea Spania este o economie dinamică pe pieţele internaţionale, fiind în permanentă căutare de noi pieţe de desfacere în special în ţările emergente.

Este o prezenţă importantă pe piaţa românească în sectoare precum cel imobiliar, alimentaţie (vinuri, fructe de mare, legume şi fructe), construcţii şi materiale de construcţii, energie, modă şi confecţii, turism etc.

Sa inveti limba spaniola nu este foarte dificil, avand radacini latie la fel ca limba romana, insa este nevoie sa ai un profesor indrumator si un program stabilit de invatare. Acestea se pot obtine cu usurinta in cadrul meditatiilor la limba spaniola, deoarece mediatiile, fiind o forma de invatare care se desfasoara intre un singur participant si profesorul meditator are o rata de reusita si de performanta mult mai mare decat cee ace se poate invata in scoli sau din cartiile unde indrumarile sunt la modul general. Astfel de forma de invatare este usor accesibila celor din orasul Cluj care au la dispozite Centrul Educational Unirea unde se desfasoara aceste meditatii.

Sa inveti o limba straina nu poate decat sa iti aduca beneficii pe plan profesional si nu numai, pentru ca orice reusita intelectuala reprezinta o satisfactie pentru fiecare individ.

Meditații Spaniolă,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0757145632 / 0364141314