Meditatii Araba - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Araba 2018-06-09T10:07:33+00:00

Meditatii Araba

Rezerva-ti un loc
0755.899.740

Limba araba este o limba exotica, mult mai grea de invatat decat limbile latine cu care este inrudita limba noastra sau decat limbile europene pe care le auzim mai des in jurul nostru. Asemenea tuturor limbilor, araba continua sa evolueze fiind una dintre cele mai raspandite limbi de pe glob. Este vorbita de milione de cetateni din Asia, din nordul Africii si de marea majoritate a musulmanilor raspanditi in alte tari. In total, limba araba este folosita in vorbire de aproximativ 1 miliard de persoane din intreaga lume.

In cel mai mare oras din Moldova, orasul Iasi, se desfasoara meditatii la limba araba in cadrul Centrului Educational Unirea, pentru toti aceia care isi doresc sa invete ceva nou, diferit si care cu siguranta adduce beneficii evolutive in viata profesionala.

Meditatiile la limba araba au ca scop invatarea acestei limbi corect, eficient si cu o mai mare usurinta decat in cadrul oricarei forme de studii, deoarece se realizeaza strict intre profesorul meditator de limba araba si cursant. In cadrul meditatiilor de limba araba se urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale (intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete.