Meditatii Fizica - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Fizica 2018-06-09T10:07:53+00:00

Meditatii Fizica

Rezerva-ti un loc
0755.899.740

Cum sa inveti fizica cu usurinta? Cum sa intelegi materia unei discipline grele? Fizica este vazuta de catre elevi ca fiind o materie greu de inteles, unde explicatiile cat mai clare, multitudinea de exemple, de aplicatii, de exercitii rezolvate fac diferenta. Ca sa poata intelege fizica, un elev are nevoie de mai multe exemple, de mai multe probleme rezolvate drept model, de mult exercitii, iar acestea nu se pot face intotdeauna la scoala, in orelor de curs, dat fiindca acolo timpul este limitat. In ajutorul celor care vor sa invete cat mai clar si mai usor posibil  aceasta disciplina vin meditatiile la fizica.

In Iasi, orasul cel mai mare din Moldova, se gaseste Centrul Educational Unirea, unde se desfasoara meditatii la fizica pentru elevi si student si unde profesorii meditatori acorda tot timpul necesar intelegerii si inlaturarii tuturor neclaritatilor.

Fie ca esti un elev care ai deja rezultate exceptionale, fie ca este un elev care nu intelegi “boaba” de fizica, meditatiile la fizica reprezinta o adevarata obtiune pentru performanata si reusita.

În plină eră a internetului, există numeroase resurse online cu ajutorul cărora poţi învăţa elementele fundamentele de matematică, fizică, chimie şi multe alte ştiinţe, insa nimic nu este mai eficient decat interactiunea directa dintre doua persoane, asa cum se intampla in cadrul unei meditatii dintre un cursant si un profesor de fizica.

Meditații Fizică,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezerva acum ONLINE sau la 0755.899.740