Meditatii Geografie - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Geografie 2018-06-09T10:08:02+00:00

Meditatii Geografie

Rezerva-ti un loc
0755.899.740

Iași este municipiul de reședință al județului cu același nume, Moldova, România. Acest oras este numit capitala Moldovei si este al doilea ca marime din tara noastra, dupa capitala Bucuresti. Iasiul este incarcat de simboluri istorice, de date geografice, de cultura si evenimente memorabile si importante pentru cetatenii tarii. Un oras atat de mare si frumos dezvoltat nu poate decat sa dea tarii oameni bine pregatiti, elevi buni si student pe masura asteptarilor.

“Geografia este destin prin locul şi momentul în care te naşti”. Frumusetea disciplinei geografie atrage multi elevi si le usureaza modul de invatare, de retinere a datelor si notiunilor ei specific prin intalnirea acestora in viata cotidiana a fiecarui cetatean.

Geografia este stiinta care se studiaza din clasele scolii generale si care constituie proba la nenumarate  examene nationale pentru elevii scolii romanesti. In ajutorul elevilor care isi doresc sa performeze si sa obtina note admirabile la disciplina geografie, vine Centru Educational Unirea unde se desfasoara meditatii la geografie si pregatiri care au ca scop explicarea neclaritatilor pe care le au elevii si indrumarea acestora de catre un profesor meditator spre reusita. Meditatiile reperezinta o prelungire a studiului care isi are baza la scoala si totodata repezinta momentul in care are parte de un profesor indrumator doar pentru el si de timp nelimitat, ceea ce face ca invatarea sa fie una mai trainica.