Meditatii Informatica - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Informatica 2018-06-09T10:08:19+00:00

Meditatii Informatica

Rezerva-ti un loc
0755.899.740

Sa inveti informatica este cel mai bun lucru pe care un elev sau student il poate face in  era in care traim, fiind numita era vitezei, a calculatorului, a dezvoltarii virtualului mai mult ca niciodata.

În plină eră a internetului, există numeroase resurse online cu ajutorul cărora poţi învăţa elementele fundamentele de informatica, matematică, fizică, chimie şi multe alte ştiinţe.

În plus, unele dintre acestea intră adânc în subiecte şi într-o anumită măsură pot înlocui explicaţiile unui profesor, însă cele mai multe se bazează doar pe aspectele teoretice.

Astfel, pentru a înţelege cât mai bine noţiunile prezentate pe internet este foarte important să parcurgi şi exemple practice, iar acestea se pot face clar si corect in cadrul unor meditatii la infromatica. In orasul Iasi, care este cel mai mare oras din Moldova, exista Centrul Educational Unirea, unde se desfasoara meditatii pentru elevi si student, de toate nivelurile, la informatica. Aceste meditatii au ca scop explicarea neclaritatilor acestei materii care este considerate a fi una cu un grad de dificultate destul de mare , si mai ales au ca scop realizarea unui numar mai mare de exercitii practice, pe baze celor teoretice explicate clar si pe intelesul fiecaruia. In orele de la scoala informatica nu poate fi predate si intelesea de toti elevii la fel de bine, in schimb in timpul meditatiilor timpul este mai mare, iar numarul de participant este redus.

Meditații Informatică,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezerva acum ONLINE sau la 0755.899.740