Meditatii Italiana - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Italiana 2018-06-09T10:08:30+00:00

Meditatii Italiana

Rezerva-ti un loc
0755.899.740

In Iasi, in cadrul Centrului Educational Unirea, se realizeaza meditatii la limba italiana pentru orice nivel si pentru toti cei interesati sa evolueze fie pe scara personala, fie pe cea profesionala. Meditatiile la limba italiana se adresează tuturor celor interesaţi să achiziţioneze cunoştinţe şi competenţe de comunicare de bază, precum şi celor ce doresc să îşi perfecţioneze nivelul dobândit. Un lucru important al meditatiilor de limba italiană este deținut de comunicarea care se întâmplă chiar de la primele lecții, iar avantajul unei limbi cu o sonoritate similară cu româna este clar. Gramatica și structura propoziției sunt destul de simple, iar faptul că româna și italiana au în comun destul de multe cuvinte cât și structuri gramaticale nu face decât să încurajeze cursantul să înceapă să comunice.

Limba italiana nu este o limbă internațională ca engleza, franceza sau spaniola, se folosește mult in spațiul Marii Mediterane și se învață ca una dintre cele mai populare limbi străine din lume.

Orice limba straina invatata aduce beneficii si performante in viata fiecarui cetatean, prin gasirea unui job mai bun, prin usurinta in comunicare in timpul calatoriilor, prin satisfactia personala pe care o aduce o evolutie proprie. De aceea, iesenilor dornici de evoltie nu le ramane decat sa invete limba italiana urmand meditatiile la aceasta limba.

Meditații Italiană,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 90 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
90 RON / ședință
Rezerva acum ONLINE sau la 0755.899.740