Meditatii Matematica Iasi - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Matematica 2018-03-24T13:30:19+00:00

Meditatii Matematica Iasi

Rezerva-ti un loc
0755.899.740

Matematica este materia studiata din prima clasa a scolii primare pana la ultimul nivel al studiului liceal; matematica este materia care se cere la toate examenele nationale, este cea care se studiaza la mai toate facultatile indifferent de profil; matematica face parte din viata noastra cotidiana. Nu avem scuze si motive pentru care sa nu studiem si pentru care sa fim scutiti sa nu invatam la aceasta disciplina. Pe cat de importanta si necesara ne este aceasta materie, pe atat de multa “bataie de cap” le da elevilor care nu au reusit sa isi insuseasca tainele corect si cu usurinta.

In orasul Iasi, capitala Moldovei, toti cei care isi doresc sa aprofundeze tainele matematicii si  sa obtina perfomante remarcabile sau toti cei care vor sa inteleaga si sa isi umple golurile create de-a lungul scolii pot apela cu incredere la meditatiile la matematica. Centru Educatioal Unirea din Iasi ofera pregatiri elevilor si studentilor la matematica sub forma de meditatii individuale cu profesori competenti care  acorda tot timpul necesar si toata atentia fiecarui cursant pentru a obtine rezultatele dorite.

Astfel Iasi-ul, fiind centru cultural foarte bne dezvoltat al tarii noastre, nu poate sa dea societatii decat elevi si studenti foarte bine pregatiti intelectual.

Meditații Matematică,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezerva acum ONLINE sau la 0755.899.740