Meditatii Romana - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Romana 2018-01-07T15:06:15+00:00

Meditatii Romana

Rezerva-ti un loc
0755.899.740

Iaşi, capitala Moldovei, este cel mai mare oraş din nordul României şi locul în care s-au născut mari personalităţi ale ţării noastre. Unul dintre simbolurile oraşului Iaşi este, indiscutabil, este Parcul Copou. Acesta este situat pe dealul cu acelaşi nume, reprezinta o oază de verdeaţă în capitala Moldovei şi locul în care marele poet Mihai Eminescu s-a odihnit la umbra teiului care acum îi poartă numele. Lângă Teiul lui Eminescu poate fi admirat şi bustul poetului, iar în apropiere funcţionează Muzeul Eminescu din patrimoniul căruia fac parte opere importante şi volume de poezii.

Dat fiind incarcatura culturala pe care o are acest loc, acest oras maret, elevii, stundentii si toti locuitorii Moldovei trebuie sa cunoasca operele lui Mihai Eminescu si nu numai.

Limba si literatura romana este disciplina studiata din primele clase pana la ultimele in scoala romaneasca si reprezinta materia primordiala la care toti elevii trebuie sa se pregateasca. Pentru a usurara studiul elevilor la acesta materie atat de importanta vin in autor meditatiile la limba romana. Meditatiile la limba romana in Iasi se fac de deplina seriozitate in cadrul Centrului Educational Unirea unde se urmareste pregatirea elevilor in vederea obtinerii performantei la examenele nationale unde limba romana este materie de baza si totodata in vederea invatarii cu usurinta si eliminarea tuturor neclaritatilor.

Meditații Limba Română,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Ora: 00:00
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Data de început:
Zile de desfășurare:
Ora:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:

Orice zi a săptămânii
00:00
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezerva acum ONLINE sau la 0755.899.740