Meditatii Spaniola - Centrul Unirea Iasi
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Spaniola 2018-06-09T10:09:39+00:00

Meditatii Spaniola

Rezerva-ti un loc
0755.899.740

In cadrul Centrului Educational Unirea din Iasi se realizeaza meditatii la limba spaniola pentru orice nivel si pentru toti cei interesati sa evolueze fie pe scara personala, fie pe cea profesionala.

Limba spaniola a devenit foarte populara in lume si a reusit sa recupereze rapid o buna parte din terenul pierdut in fata englezei, francezei sau germanei. Este o limba care se asimileaza destul de facil, deoarece are origini latine.

Spaniola este una dintre cele mai vorbite limbi ale lumii, având aproximativ 400 de milioane de vorbitori răspândiţi pe 4 continente: Europa, America de Sud şi Centrală, America de Nord, Africa.

Sa inveti limba spaniola nu este foarte dificil, avand radacini latie la fel ca limba romana,  insa este nevoie sa ai un profesor indrumator si un program stabilit de invatare. Acestea se pot obtine cu usurinta in cadrul meditatiilor la limba spaniola, deoarece mediatiile, fiind o forma de invatare care se desfasoara intre un singur participant si profesorul meditator are o rata de reusita si de performanta mult mai mare decat ceea ce se poate invata in scoli sau din cartiile unde indrumarile sunt la modul general.  Meditatiile la limba spaniola se adresează tuturor celor interesaţi să achiziţioneze cunoştinţe şi competenţe de comunicare de bază, precum şi celor ce doresc să îşi perfecţioneze nivelul dobândit.

Meditații Spaniolă,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 90 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
90 RON / ședință
Rezerva acum ONLINE sau la 0755.899.740