Am putea spune despe noi ceea ce toata lumea ar putea sa inteleaga doar din numele nostru, un loc, un nume, un centru, o companie… desi am spus… nu ne putem caracteriza doar dupa eticheta numelui.

Numele de Centrul Educational Unirea a venit ca o dovada vie ca in Romania exista oameni care pot excela si pot transmite acest talent mai departe, insa nu la nume ne oprim pentru ca ADN-ul Centrului Educational Unirea patrunde mai departe decat se poate vedea cu ochiul liber.

Inainte de nume, Centrul Educational Unirea este un brand, o marca, un nucleu ce isi desfasoara activitatea de invatarea, meditare si mentorat pentru tinerii invatacei, liceeni, studenti si nu numai.

Pornind la drum pe aceasta nisa suntem raspunsul ce se muleaza perfect pentru cerintele cursantilor in materie de invatare.

 

Sigur ca te intrebi “De ce noi ?”…

Impreuna iti putem descoperi adevaratul potential.

Te ajutam si indrumam ca sa poti trece la nivelul urmator.

Te ajutam sa iti depasesti limitele ca sa poti juca dupa regulile tale.

Pentru ca noi nu crestem doar note, noi crestem si mentalitati.

Avem o relatie de prietenie intre cursanti si profesori.

 

Intr-o fraza am putea spune ca Centrul Educational Unirea este suportul perfect pentru fiecare dintre noi , ce ne ofera superputerea de a excela, invata, exprima si cel mai important, ce ne ajuta sa ne descoperim sau redescoperim pentru a putea fi in final cea mai buna versiune a noastra.

 

Te-ar interesa si ce cursuri sau meditatii predam?

In cadrul Centrului Unirea  se predau cursuri de limbi straine, meditatii de limbi straine si meditatii pentru toate disciplinele scolare. Cursurile noastre sunt dedicate pentru : scolari, liceeni, studenti si nu numai.

 

Acum ca am ajuns la final cred ca esti curios sa facem cunostinta, nu?

Ne poti face o vizita pe Strada Laurian August Treboniu 5, Timișoara. Te asteptam!

Fii schimbarea pe care
vrei să o vezi în lume!

 • Recomand cu drag!!! *****

  thumb Alina Lupascu
  2/24/2019

  un centru preocupat de educarea elevilor spre meserii utile

  thumb Smaranda Steluta Manole
  2/12/2019

  Pentru învățare rapida si corecta! Centrul Educațional Unirea din Iași prezintă maxima seriozitate, profesionalism si implicare! Doamna profesor Cristina Vîscu ***** Întreaga echipă foarte bine pregătită si mereu la dispoziția cursanților!

  thumb Ramona Mihaela
  1/31/2019

  Recomand cu drag! O echipa tânăra de profesori și un colectiv frumos

  thumb Maya Ciorobitca
  10/14/2018
 • The best German teacher, attentive, careful, prepared, always open, smiling and willing ti help. Thank you for making the learning trip a great fun experience for my son!

  thumb Melania Jaravete
  8/11/2018

  5 star review  Foarte buna, copilul meu a făcut meditații la matematica cu Cristi și la română cu Adina.Doi oameni extraordinari cu foarte multă dăruire. Mulțumesc mult pt ajutor!

  thumb Mihaela Musat
  8/04/2018

  5 star review  Recomand cu incredere

  thumb Valentin Bogdan
  8/03/2018

  5 star review  Mulțumesc pentru sprijinul acordat. Recomand cu încredere.

  thumb Raluca Teodorescu
  8/03/2018
 • 5 star review  Recomand cu incredere, puteti face o echipa buna profesor-elev.

  thumb Daniela Toporas
  8/03/2018

  5 star review  Mulțumesc celor de la Centrul Unirea pentru dedicare, profesionalism și prietenie. Centrul Unirea este un loc fain, cu oameni mișto, în care poți invata cu ușurință. Într-un timp scurt am avut rezultate foarte bune, și am mers cu drag, ceea ce voi face și în continuare după vacanță!!! Andrei-Razvan Staicu

  thumb Andrei Razvan
  8/03/2018

  5 star review  Recomand

  thumb Lavinia Smeu
  8/03/2018

  5 star review  Doresc sa impartasesc parerea foarte buna despre cursurile la care am luat parte,mai ales cursurile predate de dra. Cristina care sunt extraordinar . Recomand tuturor care doresc sa invete lb. engleza.

  thumb Claudia Pricopi
  6/25/2018
 • 5 star review  Perfect

  thumb Paul Popa
  6/21/2018

  5 star review  Totul este la superlativ

  thumb Petru Popa
  6/21/2018

  5 star review  Profesori sunt foarte buni. Colectivul este foarte prietenos. Te face sa te simți în largul tău și poți învață cu ușurință. Îl recomand cu încredere, deoarece este foarte foarte bun.

  thumb Florin Vizitiu
  6/20/2018

  5 star review  Recomand cu mareeeee drag. Atat personalul care te intampina la receptie cat si cursul, profesorii..totul este minunat.

  thumb Cristina Serafim
  10/24/2017
Call Now Button