Meditatii Biologie - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Biologie 2018-01-19T16:21:25+00:00

Meditatii Biologie

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

In cel mai mare oras din vestul tarii, al treilea oras cultural, dupa Iasi si Bucuresti, exista Centrul Educational Unirea, care desfasoara a si cursuri la limbile straine si la discilinele scolare.

De asemenea in cadrul Centrului Educational Unirea din Timisoara se tin meditatii la biologie, atat pentru admiterea la facultate cat si pentru examenul de bacalaureat unde biologa repreznta una dintre probele de examen.

Meditatiile la biologie reprezinta aprofundarea acestei stiinte exactecare se va putea realiza cu ajutorul explicatiilor cat mai clare ale profesorului, cu ajutotul desenelor, atlaselor si a altor materiale care sa ajute elevul in obtinerea performantei.

In prezent  biologia este una dintre materiile standard din scolile si universitatile de pretutindeni, iar peste un million de articole sunt publicate anual intr-o multime de reviste din domeniul biologiei si al medicine. Fiind materie de baza in invatamantul de pretutindeni si chiar fiind materia ce se cere la promovarea examenelor nationale si totodata la cele pentru admiterea la facultate, este necesara o aprofundare a disciplinei pentru a se obtine rezultate exceptionale. Aceste obiective s-ar putea atinge in cadrul meditatiilor la biologie , unde profesorul de biologie se ocupa exclusiv de fiecare elev ce isi odreste sa inteleaga si sa poata cuprinde intreaga informatie necesara.

Meditații Biologie,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Ora: 00:00
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Data de început:
Zile de desfășurare:
Ora:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:

Orice zi a săptămânii
00:00
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0745.836.264