Meditatii Chimie - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Chimie 2018-06-09T10:33:28+00:00

Meditatii Chimie

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

Timisoara este al treilea centru cultural al tarii, dupa capitala tarii si dupa orasul Iasi,  datorita marimii si diversitatii ofertei culturale. Mostenirea culturala si diversitatea ofertelor culturale sunt punctele forte ale orasului.

Astfel ca in acest oras cultural al tarii, in Timisoara, cu o vechime de peste 7 ani, exista Centrul Educational Unirea, unde se desfasoara cursuri la majortatea limbilor straine si meditatii pentru toate disciplinele scolare, ce urmaresc intr-ajutorarea si performanta elevilor, studentilor .

Chimia reprezintă una dintre ramurile stiințelor naturale al cărei obiect de studiu îl constituie compoziția, structura, proprietățile și schimbarea materiei. Chimia mai este numită și „știința de mijloc” sau „știința centrală”, întrucât conține elemente combinate din cadrul celorlalte științe ale naturii precum astronomia, fizica, biologia și geologia.

Chimia este considerate de catre elevi o disciplina mai grea din cauza dificultatii pe care o presupune si mai ales prin importanta deosebita pe care o are in cadrul invatamantului gimnazial si liceal si mai ales reprezentand si proba la examenele obligatorii.

In ajutorul elevilor care isi doresc sa invete mai usor si sa obtina performanta , dar si in ajutorul celor care au neclaritati si goluri, vin meditatiile la chimie, care reprezinta ore suplimentare de studiu si de ajutor pentru elevi si studenti de orice nivel.

Meditații Chimie,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0745.836.264