Meditatii Fizica - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Fizica 2018-06-09T10:33:49+00:00

Meditatii Fizica

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

In orasul Timisoara exista, cu o vechime de peste 7 ani, Centrul Educational Unirea, unde se desfasoara cursuri pentru cele mai folosite limbi straine si de asemenea meditatii pentru toate disciplinele scolare , ce urmaresc intr-ajutorarea si performanta elevilor, studentilor si a tututror celor dornici sa invete.

Fizica este poate cea mai importantă știință a naturii deoarece cu ajutorul ei pot fi explicate în principiu orice alte fenomene întâlnite în alte științe ale naturii cum ar fi chimia sau biologia.

Fizica este disciplina care da “bataie de cap” elevilor prin dificultatea pe care o presupune si mai ales prin importanta deosebita pe care o are in cadrul invatamantului gimnazial si liceal si mai ales reprezentand si proba la examenele obligatorii.

In ajutorul elevilor care isi doresc sa invete mai usor si sa obtina performanta , dar si in ajutorul celor care au neclaritati si goluri, vin meditatiile la fizica, care reprezinta ore suplimentare de studiu si de ajutor pentru elevi si student de orice nivel. Aceste meditatii la fizica se desfasoara in Timisoara in cadrul Centrului Educational Unirea fie sub forma de grup restrains, fie individual si isi propun intr-ajutorarea elevilor si studentilor, dar si performanta celor care si-o doresc.

Meditații Fizică,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0745.836.264