Meditatii Geografie - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Geografie 2018-06-09T10:34:06+00:00

Meditatii Geografie

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

Timisoara sau in traducere “cetatea de pe Timis” este resedinta si cel mai mare oras al judetului Timis din regiunea Banat, din vestul tarii.  Timisoara este, dupa Bucuresti si Iasi, al treilea centru cultural al tarii datorita marimii si diversitatii ofertei culturale . Mostenirea culturala si diversitatea ofertelor culturale sunt punctele forte ale orasului. Timisoara este un oras multicultural, influentat de diversele comunitati entice in special de cea germana, maghiara si sarba.

In acest oras cultural exista Centrul Educational Unirea care desfasoara meditatii si cursuri cu rolul de  ajuta la dezvoltarea si performanta elevilor, studentilor si a tuturor celor care sunt dornici sa invete si sa exceleze.

Alaturi de istorie, georgafia este disciplina care trebuie inteleasa si retinuta pe tot parcursul vietii oricarui cetatean, de aceea in invatamantul gimnazial si liceal, geografia reprezinta materia de baza si proba la examenele nationale. Pentru usurarea studiului si clarificarea neintelegerilor, Centrul Educational Unirea din Timisoara dezvoltat aprofundarea  notiunilor si a cunostintelor necesare prin urmarea meditatiilor la geografie. . Meditatiile la geografie  se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid si mai usor.