Meditatii Informatica - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Informatica 2018-06-09T10:34:34+00:00

Meditatii Informatica

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

In orasul Timisoara exista, cu o vechime de peste 7 ani, Centrul Educational Unirea, unde se desfasoara cursuri pentru cele mai folosite limbi straine si de asemenea meditatii pentru toate disciplinele scolare ce au ca scop invatarea corecta si cu o usurinta mai mare a tuturor notiunilor necesare performantei.

Termenul informatică desemnează știința procesării sistematice a informației, în special a procesării cu ajutorul calculatoarelor.  Aceasta disciplina s-a dezvoltat ca știință din matematică, în timp ce dezvoltarea primelor calculatoare își are originea în electrotehnică și telecomunicații. De aceea, calculatorul reprezintă doar dispozitivul pe care sunt implementate conceptele teoretice.

In ajutorul tututror celor care sunt dornici sa invete “stiinta viitorului” si care locuiesc in Timisoara, Centrul Educational Unirea desfasoara meditatii la informatica, care au ca scop intelegerea si dobandirea cunostintelor acestei stiinte cu o usurinta mai mare.

Meditatiile la infromatica se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid . Totodata un alt beneficiu al meditatiilor il reprezinta intervalul orar care poate fi stabilit in functe de disponibilitatea participantului, oferind astfel o flexibilitate mai mare in programul de studiu.

Meditații Informatică,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0745.836.264