Meditatii Matematica Timisoara - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Matematica 2018-06-09T10:38:25+00:00

Meditatii Matematica

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

Timisoara este un oras multicultural, influentat de diversele comunitati entice. Mostenirea culturala si diversitatea ofertelor culturale sunt punctele forte ale orasului. Timisoara este, dupa Bucuresti si Iasi, al treilea centru cultural al tarii datorita marimii si diversitatii ofertei culturale.

Astfel ca in acest oras cultural al tarii, cu o vechime de peste 7 ani, exista Centrul Educational Unirea, unde se desfasoara cursuri la majortatea limbilor straine si meditatii pentru toate disciplinele scolare, ce urmaresc intr-ajutorarea si performanta elevilor, studentilor .

Meditatiile la matematica sunt cele mai cautate forme de studiu pentru elevi si studenti  din mai multe motive. Unul dintre motive ar putea fi gradul de dificultate pe care il prezinta aceasta disciplina, un alt motiv este faptul ca la matematica se sustin examene obligatorii din clasele primare pana la nivelul superior de studiu si ca reprezinta cea mai importanta disciplina scolara folositoare pe tot parcursul vietii fiecarui individ. Fiind atat de cautata si de folositoare, dar avand si un grad mai mare de dificultate care necesita explicatii mai amanuntite, exercitii repetitive si o legatura mai stransa intre elev si profesor, fapt ce nu este intotdeauna indeplinit la orele de studiu din cadrul scolar, este nevoie de aprofundare si de ore suplimentare de studiu.

Meditații Matematică,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0745.836.264