Meditatii Romana - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Romana 2018-01-07T15:43:45+00:00

Meditatii Romana

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

Pentru toti cei dinTimisoara dornici sa invete cu mai multa usurinta si placere sunt asteptati la Centrul Educational Unirea, care are o vechime de peste 7 ani si care organizeaza meditatii si cursuri la majoritatea limbilor straine si pentru toate disciplinele scolare, urmarind sa ajute si sa elimine neclaritatile elevilor, studentilor si de asemenea sa atinga performanta cei care isi doresc aceasta.

Limba romana reprezinta disciplina de baza pentru fiecare elev si cetatean roman. Desi este atat de importanta pentru fiecare locuitor al tarii noastre si desi este studiata din primele clase reprezentand “temelia” studiului fiecarui elev, aduce dificultati si chiar neintelegeri in randul scolarilor. Fie ca o invatam pentru examenele unde reprezinta proba principala de trecere, fie ca dorim sa ne clarificam neintelegerile si sa obtinem performanta  este  indicat sa optam pentru ore suplimentare de studiu si aprofundare pe care le putem obtine in cadrul unor meditatii la limba romana.

Pentru astfel de forme de invatare si aprofundare Centrul Educational Unirea din Timisoara desfasoara meditatii la limba romana.  Aceste meditatii se desfasoara cu un singur participant ceea ce duce la mai mult timp si o disponibilitate mai mare a profesorului meditator pentru a ajunge la performanta, la dobandirea cunostintelor necesare si la clarificarea neintelegerilor mai rapid.

Meditații Limba Română,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Ora: 00:00
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Data de început:
Zile de desfășurare:
Ora:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:

Orice zi a săptămânii
00:00
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0745.836.264