Meditatii Limba Romana Timisoara - Centrul Unirea Timisoara
Schimba orasul
Ne puteti gasi in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi ,Timisoara si Brasov
Meditatii Romana 2018-04-03T15:12:26+00:00

Meditatii Limba Romana Timisoara

Rezerva-ti un loc
0745.836.264

In zilele noastre, elevii nu isi mai dau silinta sa vorbeasca corect, sa foloseasca limba romana respectand normele si regulile gramaticale si mai ales sa lectureze cartile care ne imbogatesc intelectual si spiritual atat de mult. Pentru elevii care isi doresc sa invete limba romana atat de necesara si totodata atat de importanta la examenele pe care le sustin inca din clasele mici, Centrul Unirea Timisoara vine in ajutor cu ore suplimentare de pregatire.

Meditatii Limba Romana Timisoara – Centrul Unirea Timisoara

Meditatiile la limba romana sunt concepute pentru elevii sau studentii care se pregatesc pentru diferite examene; pentru cei care doresc sa invete un limbaj specific unui anumit domeniu: de afaceri, medical, tehnic etc.; pentru cei care doresc sa invete sa foloseasca limba romana (scris sau vorbit) la un nivel avansat conform cerintelor jobului: manageri, personal de conducere etc.; pentru strainii care isi doresc sa invete limba romana.

Esti in cautare de un meditator cu experienta si metode moderne de predare? Atunci, Centrul Unirea Timisoara este alegerea perfecta pentru tine!  Centrul nostru ofera meditatii la  limba romana adaptate in functie de nevoile fiecaruia.

Impreuna vom gasi solutia cea mai buna pentru tine. Asigurarea performantei este foarte importanta, dar la fel de important este sa inveti cu placere. Profesorii Centrului Educational Unirea impartasesc cu elevii entuziasmul lor si ii incurajeaza sa invete nu doar pentru un anumit test sau examen, ci pentru viata.

Pentru Meditatii Romana Timisoara, alege Centrul Unirea – Excelenta in Educatie!

Meditații Limba Română,
Zile de desfășurare: Orice zi a săptămânii
Durată: 2 ore
Modul:
Nivel: orice nivel
Preț: 80 RON / ședință
INFO
Zile de desfășurare:
Durată:
Modul:
Nivel:
Preț:
Orice zi a săptămânii
2 ore

orice nivel
80 RON / ședință
Rezervă acum ONLINE sau la 0745.836.264